İGF

Rize ve Sakarya’da Mardin’i temsil edecekler

Rize ve Sakarya’da 18 -23 Mart tarihleri arasında yapılacak 2. Lig Grup Hentbol müsabakalarında Mardin’i, Kızıltepe Spor Lisesi kız ve erkek takımları temsil edecek.

MARDİN (İGFA)- Rize ve Sakarya’da oynanacak olan 2. Lig Grup Hentbol müsabakalarında Kızıltepe Spor Lisesi kız ve erkek takımları Mardin’i temsil edecek.

Kızıltepe Spor Lisesi Okul Müdürü Mesut Kılıç, 2017 yılında öğretmen arkadaşlarla beraber kulübü, Spor Lisesi bünyesinde kurduklarını anımsatarak, 4 yıl boyunca Amatör ve Bölgesel liglerde mücadele ettiklerini söyledi. Kendi öğrencileri ile kulüp faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Kılıç, “2021 yılına geldiğimizde Hentbol Kız ve Erkek takımımız Hentbol 2. Lig’e yükseldi. Beyzbol Erkek takımımız 2 . Lig’de, futbol takımımız ise 1. Amatör’e yükseldi. Kulüpte 412 lisanslı sporcu bulunmaktadır.” dedi. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’a şükranlarını sunan Müdür Kılıç, Rize ve Sakarya’daki müsabakalardan dereceyle döneceklerine inandığını söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica