Ekonomi

RUMELİSİAD Girişim’de bayrak değişimi

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD’ın üyelerinin katılımı ile kurulan RUMELİSİAD Girişim A.Ş. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. RUMELİSİAD Girişim A.Ş. Başkanı Şahap Aktaş, görevini Erhan Adalıer’e devretti.

BURSA (İGFA) – RUMELİSİAD üyelerinin katılımı ile kurulan RUMELİSİAD Girişim A.Ş.’nin yenibaşkanı Erhan Adalıer oldu. Şirketin Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Şahap Aktaş görevini Erhan Adalıer’e devretti.

Genelkurulun açılışında konuşan Aktaş, RUMELİSİAD Girişim A.Ş.’nin, derneğin uzun yıllar hayali olan vakıftan sonraki hedefi olduğunu söyledi. Bu oluşumla Türkiye için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Aktaş, “RUMELİSİAD Girişim A.Ş. ile Türkiye’de önemli bir açığı kapatacağız. Türkiye’de daha önce yapılmamış bir oluşumun içindeyiz. RUMELİSİAD’ın birlikteliğinden doğacak olan bir ticari atmosfer yaratıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızla fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni Başkan Erhan Adalıer ise, yeni dönemde de birbirinden güzel projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. RUMELİSİAD Girişim A.Ş’nin Türkiye ve Bursa için iyi bir rol model olduğunu ifade eden Adalıer, “Devraldığımız  bayrağı en iyi şekilde temsil etmek adına var gücümüzle çalışacağız. Hedeflerimizi büyüterek yol almaya devam edeceğiz. Üyelerimizin tecrübesi ve özverisi ile emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum. Bu başarı hepimizin olacak” diye konuştu.

Öte yandan, şirketin Erhan Adalıer başkanlığındaki yeni yönetiminde Ozan Deveci, Ferdi Yılmaz, Hasan Öztürk, Halil Bedzeti, Yüksel Yalçın ve Gökhan Molla görev aldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica