Ekonomi

Rusya Nizhny Novogorod Bölgesi Heyetinden Bulut’a işbirliği ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’u Rusya Federasyonu Nizhny Novogorod Bölgesi Sanayi Ticaret ve Girişimcilik Bakan Yardımcısı Vladimir Balakin ve heyeti ziyaret etti.

Rusya Nizhny Novogorod Bölgesi Heyetinden Bulut’a işbirliği ziyareti … Bulut; “Nizhny Novogorod Bölgesi ile ekonomik ve ticari ilişkilerin gelişmesi, işbirliğinin artması için çaba göstereceğiz” dedi. detaylar haberimizde…

Rusya Nizhny Novogorod Bölgesi Heyetinden Bulut’a işbirliği ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’u Rusya Federasyonu Nizhny Novogorod Bölgesi Sanayi Ticaret ve Girişimcilik Bakan Yardımcısı Vladimir Balakin ve heyeti ziyaret etti.Rus heyetten bulut'a ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası ile Rusya Federasyonu Nizhny Novogorod Bölgesi ticaret ve ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla yapılan ziyarete Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Ömer Efe ve Yusuf Erenkaya’da katıldı.

İhracatı Geliştirme Merkezi

Rusya Federasyonu Nizhny Novogorod Bölgesi Sanayi Ticaret ve Girişimcilik Bakan Yardımcısı Vladamir Balakin; Nizhny Novogorod Bölgesi Sanayi Ticaret Odası Genel Müdürü İvan Razuev, Nizhny Novogorod Bölgesi İhracatı Geliştirme Merkezi Direktörü Sergey Zvonkov ile Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessilliği Temsilcisi Artur Leontev’in katıldığı ziyarette Türk Rus ekonomik ve ticari ilişkileri ile işbirliği yapılacak alanlarda görüş alışverişinde bulunuldu.

“Online iş görüşmeleri düzenleyeceğiz”

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Rusya Federasyonu Nizhny Novogorod Bölgesi heyetini KOTO’da ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek; “Nizhny Novogorod Bölgesi ile ekonomik ve ticari ilişkilerin gelişmesi, işbirliğinin artması için çaba göstereceğiz. Kocaeli’de ve Nizhny Novogorod Bölgesinde öne çıkan belli sektörlerle iş insanlarını buluşturmak için Online iş görüşmeleri düzenleyeceğiz. Kocaeli’den iş insanlarının Nizhny Novogorod Bölgesinde yatırım ve ticaret yapması için KOTO Bünyesinde oluşturduğumuz İhracatı Destekleme Ofisiyle gereken desteği vereceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica