Siyaset

Saadet Kongresinde ‘Milli Görüş’ün 50’nci Yıl Vizyonu’ coşkusu

7. Olağan Kongrenin sloganı "Gelecek Saadet ile Gelecek" olarak belirlendi. Yeni dönemin konsepti bu slogan etrafında şekillendirildi ve kongre için yeni parti müzikleri de hazırlandı...

Saadet Kongresinde ‘Milli Görüş’ün 50’nci Yıl Vizyonu’ coşkusu … Türkiye ve dünyadaki gelişmelerin göz önünde bulundurularak hazırlandığı parti programı ve hareketin gelecek 50 yıl vizyonu kongrede anlatılacak. ayrıntılar haberimizde…

Saadet Kongresinde ‘Milli Görüş’ün 50’nci Yıl Vizyonu’ coşkusu

Coşkulu kongre açılışı

Milli Görüş‘ün bu sene 50. yılı olması münasebetiyle salonda heyecan doruğa çıktı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu‘nun tek aday olduğu kongrede, “Milli Görüş’ün 50. Yıl Vizyonu“nu içeren yeni parti programı anlatılacak.

“50 yıllık siyasi hafıza”

Türkiye’nin milli ve manevi havasını müspet manada etkileyen Milli Görüş hareketinin 50 yıllık siyasi hafızası, Türkiye ve dünyadaki gelişmelerin göz önünde bulundurularak hazırlandığı parti programı ve hareketin gelecek 50 yıl vizyonu kongrede anlatılacak.

Büyük kongrede Kocaeli delegeleri

“Gelecek Saadet ile Gelecek”

7. Olağan Kongrenin sloganı “Gelecek Saadet ile Gelecek” olarak belirlendi. Yeni dönemin konsepti bu slogan etrafında şekillendirildi ve kongre için yeni parti müzikleri de hazırlandı.

Salon erken saatlerde doldu…

Kocaeli’nin on iki ilçesinde yüzlerce Milli Görüş hareketinin mensupları ve vatandaşlarımız sabahın erken saatlerinden itibaren kongrenin yapılacağı salonu doldurdu.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu kongrede 12 ilçe başkanı da kongreye katıldı.

Büyük kongrede Kocaeli delegelerii

Saadet Partisi Kocaeli teşkilatları olarak 12 ilçeden toplam 987 kişinin katılımıyla salondaki yerini büyük bir coşku ve heyecanla aldı.

Saadet Partisi Büyük Kongre Kocaeli Delegeleri:

Ahmet Kul, Ahmet Özen, Alattin Çakmak, Ayhan Altıntaş, Ethem Karataş, Halil Kayın, Halit Şengül, Hayati Yusuf Saka, Hayrullah Emcet Küçük, İbrahim İlhan, Latif Gökhan Durtaş, Mehmet Özalay, Mehmet Tatlı, Mustafa Özdemir, Mustafa Türel, Necati Korkmaz, Nurettin Çelik, Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Arslan, Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengün, Samet Gürsoy, Selim Çetinkaya, Sinan Ejderoğlu, Şafak Yamak, Yaşar İsmail Yıldız, Yusuf Aksu, Zafer Mutlu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica