Siyaset

Saadet Körfez adayı Recep Sarıdoğan maratona başladı

Saadet Körfez adayı Recep Sarıdoğan maratona başladı Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Sarıdoğan; Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarına başladı. detaylar haberimizde…

Saadet Körfez adayı Recep Sarıdoğan maratona başladı

Sarıdoğan yoğun ilgi görüyor…

Sarıdoğan gençlerle…
Sarıdoğan Ayakkabıcı esnafının isyanını dinledi…

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Körfez’de iddialı olan Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan; Körfez’deki çalışmalarına Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile başladı. Yaklaşık 50 kişilik ekibiyle Çamlıtepe esnafını tek tek dolaşan ve mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gören Sarıdoğan; vatandaşların mevcut yönetimden şikayetlerini ve geleceğe yönelik beklentilerini dikkatle dinleyerek not aldı.

Sarıdoğan’ın kahve ziyareti
Sarıdoğan küçük market esnafının sorunlarını dinledi…

“Körfez’i el ele yöneteceğiz”

Saadet Partisi bayrağıyla Körfez Belediye Başkanı olması durumunda gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri vatandaşlarla paylaşan Sarıdoğan; Körfez’i, Körfez’in sakinleri ile birlikte el ele yöneteceğiz” dedi. 7’den 70’e tüm Körfezlileri kucaklayacağının sözünü veren Saadet partili Körfez başkan adayı Sarıdoğan; 1 Nisan’dan itibaren Körfez’de tarihi bir değişime hep birlikte tanıklık edeceklerini belirtti. Saadet Partisi, 31 Mart’a kadar ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşabilmek adına programlarına yoğun bir şekilde devam edecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica