Genel

Saadet Partisinin Seçim standına Ankara da saldırı düzenlendi

Saadet Partisinin Seçim standına Ankara da saldırı düzenlendi Ankara Kızılay’da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için yürütülen ön imza kampanyasının bulunduğu standa saldırı oldu. Saadet Partisinin Seçim standına Ankara da saldırı düzenlendi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Saadet Partisinin Seçim standına Ankara da saldırı düzenlendi

İmza kampanyası standına saldırdılar

Ankara Kızılay’da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için yürütülen ön imza kampanyasının bulunduğu standa saldırı oldu.

Olay Ankara Kızılay’da gerçekleşti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra 100 bin imza için başta Ankara olmak üzere ülke genelinde sürdürülen ön imza kampanyaları ilgi görürken Ankara Kızılay’da etkinliğe saldırı olması tepki çekti.

Saadet Partisinin saldırıya uğrayan Seçim standı

Standı küfürler savurarak dağıttılar

Saldırıyı kimliği henüz belirlenemeyen kişiler gerçekleştirirken saldırganlar, Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından kurulan standı dağıtarak hakaret ve küfürler savurdu.

Saldırganlar gözaltında

Saldırganlar güvenlik güçlerinin müdahalesiyle emniyete götürülerek gözaltına alındı. Saadet Partisi’ne yapılan bu saldırı aynı zamanda 24 Haziran seçim sürecinde bir parti standına yapılan ilk saldırı oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica