Genel

Sabah FETÖ’nün Medyadaki yüzlerini yayınladı, Gülerce listede

Sabah FETÖ’nün Medyadaki yüzlerini yayınladı, Gülerce listede Fatih Altaylı, havuz medyası Sabah’ın haberi üzerinden Gülerce’yi eleştirmiş, “Hüseyin Gülerce Beyefendi’ye ne zaman o günleri hatırlatsak, bize şiddetle çemkirdi. Ancak kader onun peşini bırakmıyor. Acaba Hüseyin Bey, bize çemkirdiği tonda, iktidara fazlasıyla yakın Sabah’a da çemkirebilecek mi?” diye sormuştu… Gülerce ağzını bozarak yanıt verdi: Karakteri bozuk, onursuz, eşinden, kızından da utanmayacak kadar ahlaksız… Sabah FETÖ’nün Medyadaki yüzlerini yayınladı, Gülerce listede detaylar haberimizde…

Sabah FETÖ’nün Medyadaki yüzlerini yayınladı, Gülerce listede

“Ancak kader onun peşini bırakmıyor”

Sabah gazetesi, FETÖ’nün “Tahşiyeciler kumpası” davasına ilişkin mahkemenin gerekçeli kararını yayımlamış ve FETÖ’nün medyadaki yüzleri başlığıyla, FETÖ itirafçısı Hüseyin Gülerce’nin ismine de yer vermişti. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, havuz medyası Sabah’ın bu haberi üzerinden Gülerce’yi eleştirmiş, “Hüseyin Gülerce Beyefendi’ye ne zaman o günleri hatırlatsak, bize şiddetle çemkirdi. Ancak kader onun peşini bırakmıyor. Acaba Hüseyin Bey, bize çemkirdiği tonda, iktidara fazlasıyla yakın Sabah’a da çemkirebilecek mi?” diye sormuştu… Gülerce ağzını bozarak yanıt verdi: Karakteri bozuk, onursuz, eşinden, kızından da utanmayacak kadar ahlaksız…

Sabah’taki haberin detayları şöyleydi;

“örgütün medyadaki yüzleri”

Haberde, gerekçeli kararda “örgütün medyadaki yüzleri” ifadesiyle bir liste yer aldığı belirtildi. Buna göre, “Ekrem Dumanlı, Hüseyin Gülerce, Ahmet Şahin, Nuh Gönültaş, Gülen’in talimatı sonrası Tahşiye Grubu’na yönelik algı çalışmasını yazdıkları köşe yazılarından katkı sağladı” denildi.

Bir dönem FETÖ’nün önde gelen isimlerinden olan Hüseyin Gülerce, daha sonra “pişman” olmuş ve FETÖ’ye ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

“Hüseyin Gülerce Beyefendi’ye ne zaman o günleri hatırlatsak, bize şiddetle çemkirdi”

Fatih Altaylı da fırsatı kaçırmadı ve Sabah’ın bu haberinden yola çıkarak Hüseyin Gülerce’ye yüklendi. Altaylı, “Hüseyin Gülerce Beyefendi’ye ne zaman o günleri hatırlatsak, bize şiddetle çemkirdi. Ancak kader onun peşini bırakmıyor” dedi.

İşte Fatih Altaylı’nın yazısından bir bölüm:

“Gülen’in en yakını benim, onun sesiyim”

Bir dönem, “Gülen’in en yakını benim, onun sesiyim” diyen, ama sonrasında bu gruptan ayrıldığı izlenimi vermek için aşırı bir çaba içine giren Hüseyin Gülerce Beyefendi’ye ne zaman o günleri hatırlatsak, bize şiddetle çemkirdi.

Demediğini bırakmadı.

Ne var ki, kader Gülerce’nin peşini bırakmıyor.

Dün de Sabah Gazetesi’nde yayınlanan “FETÖ’nün sözcüleri” listesinde Gülerce’nin adı var.

Acaba Hüseyin Bey, bize çemkirdiği tonda, iktidara fazlasıyla yakın Sabah’a da çemkirebilecek mi?”

“Karakteri bozuk, onursuz, eşinden, kızından da utanmayacak kadar ahlaksız…”

FETÖ itirafçısı Hüseyin Gülerce Altaylı’ya sosyal medya hesabından ağzını bozarak yanıt verdi. Hüseyin Gülerce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Karakteri bozuk, onursuz, eşinden, kızından da utanmayacak kadar ahlaksız olanlara artık cevap vermiyorum. Kararım kesin; sövene dilsizim…” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica