Genel

Sadece kendi konuşan kişinin bu ülkeye bir hayrı olmaz

Sadece kendi konuşan kişinin bu ülkeye bir hayrı olmazOdabaş; “Amacım 15 yıl boyunca bizi dinlemeyen cumhurbaşkanına seslenerek ülkenin kaderini değiştirecek, tüm işsizlik problemlerini ve ülkenin ekonomik, siyasi ve sosyal problemlerini kökünden çözecek projelerimizi halkımıza duyurarak kamuoyu baskısı oluşturarak milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmaktı” dedi. detaylar haberimizde…

Sadece kendi konuşan kişinin bu ülkeye bir hayrı olmaz

15 yıl boyunca devleti yönetenlerden bir türlü randevu alamayan Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş, geçtiğimiz günlerde projelerini anlatmak üzere CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan randevu talebinde bulunmuştu. Randevu talebine projelerini de ekleyen Odabaş, devlet yönetiminde tek adamlığa vurgu yapan yeni bir basın açıklaması yayınladı.

Odabaş, basın açıklamasında şunları söyledi:

Bir ay önce cumhurbaşkanlığı sarayının karşısında basın açıklaması yapmak istedim.

Amacım; 15 yıl boyunca bizi dinlemeyen cumhurbaşkanına seslenerek ülkenin kaderini değiştirecek, tüm işsizlik problemlerini ve ülkenin ekonomik, siyasi ve sosyal problemlerini kökünden çözecek projelerimizi halkımıza duyurarak kamuoyu baskısı oluşturarak milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmaktı.

Ancak gelen polis ekipleri, cumhurbaşkanlığı sarayının izni olmadan bu açıklamayı yapamayacağımı söyleyerek engel oldu.

Oysa anayasanın 34. Maddesi açık: herkes izin almadan, silah ve şiddete başvurmadan toplantı ve gösteri yapma hakkına sahiptir!

Bulunduğumuz yer, ekteki fotoğrafta da görüldüğü şekilde cumhurbaşkanlığı duvarından ve yoldan uzakta umuma açık bir kaldırımda!

Polis, sarayın değil, devletin emrinde, fakat sarayda çalışan birinin bir talimatı, anayasanın üstünde uygulanır hale geldi!

Biz proje dosyalarını polis gözetiminde, saraya teslim edip neden bu projeleri 15 yıldan beri dinlemediğini sorduk ama yine hiçbir cevap yok!

Tüm suç dış güçlerin!

Cumhurbaşkanı sadece konuşuyor… tüm olumsuzlukları dış güçlere bağlıyor… yaptığı yanlışları hiç kabul etmiyor… insanları ne dinliyor ve ne de konuşmalarına müsaade ediyor! Bu nedenle ülkeyi yöneten bu şahsın ülkeye hiçbir hayrı olmayacağını düşünüyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica