Siyaset

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor Fidel Okan kirli ilişkileri yazdı… Kılıçdaroğlu’nun kardeşi adına açılan Twitter hesabı ile ilgili yeni iddiasını yazdı. Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor detaylar haberimizde…

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi adına açılan Twitter hesabının Celal Kılıçdaroğlu tarafından kullanılmadığının ortaya çıkmasının ardından yeni bir iddia gündeme geldi. Avukat Fidel Okan, Celal Kılıçdaroğlu adına açılan ikinci Twitter hesabının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yönetildiğini iddia etti.

Celal Kılıçdaroğlu adıyla paylaşım yapan kullanıcıya dava açan avukat Fidel Okan, mahkeme tutanaklarını paylaşmıştı. Okan’ın paylaştığı belgeye göre Celal Kılıçdaroğlu ifadesinde hiçbir sosyal medya hesabı olmadığını söylemişti. Bu paylaşımların ardından Celal Kılıçdaroğlu adına ikinci bir Twitter hesabı açıldı. Fidel Okan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Twitter hesabının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yönetildiğini iddia etti.

Okan’ın paylaşımları şöyle:

1- Celal Kılıçdaroğlu’nun savcılık kayıtları ve sonrasında itiraf videosunun ilk bölümünü yayınladıktan sonra paniğe kapılanlar, Kılıçdaroğlu’na yeni bir Twitter adresi alıp Periscope yayını yaptılar. Şimdi o hesapla ilintili olan Belediye Başkanını belgeleriyle ifşa ediyorum.

2-Yaptıkları Periscope yayınında ve sonrasında o kadar acemice davrandılar ki, sonrasında Ak Parti kaynaklarından tarafıma gönderilen yeni belge ve yazışmalarla zaten bildiğimiz durumlar ayan beyan ortaya çıktı.

3- Bu arada ilgili belediye başkanına çok yakın olan isimlerin elimde olan diğer video belgelerde neler olduğunu öğrenmek için bana yakın isimlerle yaptıkları yazışmalara gülerek ve büyük bir keyifle tanık oldum. Ancak çok korktukları belliydi.

4-İlk olarak Celal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları periscope yayınında ve attıkları Twitlerde ona videoların montaj olduğu yalanını söylettiler.

5-Ancak montaj yalanı tek başına bizi kurtarmaz diye düşündükleri için İhlas haber ajansı Celal Kılıçdaroğlu adına sözde beyanlar yayınladı.

6- Ancak onlar için bir sorun vardı, İhlas Haber ajansının geçtiği haber, iktidar medyası dahil hiçbir basın kuruluşunda yer almıyordu. Her yerde Celal Kılıçdaroğlu’nun itirafları haberleştiriliyordu.

7- C. Kılıçdaroğlu’na twitter adresi açıp yayına başladıklarında bu adresi ilk duyuran Mesut Burhan ATAK isimli kişiydi… Şimdi sıkı durun!

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor – Mesut Burhan Atak

8- Aynı ismin Celal Kılıçdaroğlu’nun önceki adresindeki tüm twitlerini yaygınlaştırıp doğrudan işin içinde olan kişi olduğu ortaya çıktı.

9- Ve sonuç; Mesut Burhan Atak’ın ilişkili olduğu 2 Belediye Başkanı’ndan biri fotoğrafta göreceğiniz üzere Melih Gökçek’tir.

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor – Melih Gökçek ve Mesut Burhan Atak aynı karede

10- Gerçi ikili bu fotoğrafta daha yakışıklı çıkmış, bakın ne kadar hoş görünüyorlar….:)

Sahte twitter hesabı Gökçek tarafından yönetiliyor – Melih Gökçek ve Mesut Burhan Atak birlikte

11- Bu alçakça Twitler maalesef Melih Gökçek tarafından yazılmış ve yazdırılmıştır. Sanıyorum kendisi bunu yaparken çok eğlenmiştir.

12- Bundan sonra istifa mı eder yoksa ömür boyu belediye başkanı olarak mı kalır bilmiyorum. Ancak Ak Parti bu ayıbı gidermek zorundadır.

13- Ana muhalefet partisinin akıl zayıflığı yaşayan kardeşini kullanıp onun üzerinden bu iğrenç olaylara imza atmak siyasi ahlaksızlıktır.

14-Bu ahlaksızlığa prim verilip verilmeyeceğini bu şahısların iktidar partisinden ihraç edilip edilmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

15- Ben elime ulaşan diğer videoları ve belgeleri içeriklerini uygun bulmadığım için ayrıca Emniyet Teşkilatımızı ve Yargı Makamlarını zan altında bırakmamak için yayınlamıyorum. Çünkü Celal Kılıçdaroğlu’nun artık hiçbir beyanı ciddiye alınamaz….

Tek elden yönetilen Bot hesaplardan yanıt

Okan’ın açıklamasının ardından tek elden yönetildiği belli olan bot hesaplarından tepki geldi. Fidel Okan, bu hesapları Twitter adresinden paylaştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica