İGF

Sakarya, Bursa’dan istişare etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Bursa’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

SAKARYA (İGFA) – Bursa’ da gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,  istişare kültürü doğrultusunda bilgi ve deneyimlerini şehirlerin gelişimi ve vatandaşa hizmet için paylaştıklarını söyledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE MİLLETE HİZMETE DEVAM”

AK Parti belediyeciliğinin örnek belediyecilik olduğuna dikkat çekerek sözlerine başlayan Başkan Yüce, “Derdimiz her zaman daha iyisini yapmak olmuştur. AK Parti belediyeciliği dünyaya örnek bir belediyecilik anlayışıdır. İnsana, doğaya, hayvana saygıdan ödün vermeden projelerimizi adeta bir yarış halinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi. Şehirlerin gelişimi ve millete hizmet için her zaman daha iyisini düşündüklerini ifade eden Başkan Yüce, “Yediğimiz çileği, kabağı, çeşitli bitkileri ve meyveleri toprağı en iyi şekilde işleyerek üretiyoruz. Üretimi sadece topraktan değil aynı zamanda güneşten de yapmaya başlayacağız inşallah. Çalışmalarını başlattığımız ve tamamlandığında 55 bin metrekare üzerinde vatandaşa hizmet verecek Güneş Enerji Santrali Projesi ile aynı zamanda tükettiğimiz enerjiyi üreteceğiz. Cumhurbaşkanımız önderliğinde vizyonumuz olarak belirlediğimiz 2023, 2053 ve 2071 tarihlerine kadarda tüm şehirlerimizle dünyaya örnek olacağız” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica