İGF

Sakarya Büyükşehir’den meydan çalışması

SAKARYA (İGFA) – Unkapanı Meydanı’nda başlatılan yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete alacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, esnafların talep ve isteklerini dinledi. Esnafları kurumların en önemli paydaşları olarak tanımlayan Başkan Yüce, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Ekrem Yüce, tamamlandığında vatandaşların burada ibadet, ticaret ve buluşmalarını kolayca yapabileceklerini ifade ederek, “Mekanı önemli kılan Tozlu Camii ile bölgeye modern bir meydan kazandıracağız. Vatandaşlarımız alanda Cuma günleri rahatlıkla ibadet edecek. Yeraltındaki şadırvanda ihtiyaçlarını giderecek. Alandaki bağlantı yolları, çevre düzenlemesi, 900 metrelik kaldırım ve aydınlatmalarıyla güzel bir alana kavuşuyoruz. Kentimizin buluşma noktası, ticaretin merkezi olacak meydanımız, bu alana çok yakışacak. Sizleri temin ederim ki bölge esnafımız da en kısa zamanda rahat bir nefes alacaktır” dedi.

İNŞA SÜRECİ TAMAMLANACAK

Meydanda inşa sürecini gerekli çalışmayı yaparak hızla tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla birlikteyiz. Çalışmalarımızı onlardan güç alarak gerçekleştiriyor, destek ve katkılarıyla şehrimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Unkapanı meydanında başlattığımız çalışma yüklenici firmanın artan maliyetleri bahane ederek işi yarıda bırakmasıyla süreci uzattı. Daha önce de ifade ettiğim gibi süratle yeni ihale hazırlığımızı tamamladık, inşallah hızla tamamlayıp bölgenin ve şehrimizin hizmetine sunacağız. Gösterdikleri sabır dolayısıyla tüm esnaf kardeşlerime ve hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica