İGF

Sakarya SGK Köprülü Kavşağı açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşım geleceğine kazandırdığı Sakarya SGK Köprülü Kavşak projesi açıldı. Açılışta konuşan Başkan Yüce, “Bölgedeki trafik meselesini çözdük, sürücülerimizin yakıttan ve zamandan tasarruf etmelerini sağladık.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sakarya SGK Köprülü Kavşağı gerçekleştirilen törenle açıldı. Şehrin ulaşım geleceği için çok önemli bir yere sahip olan proje Adapazarı, Erenler ve Serdivan ilçelerini birbirine bağlıyor. 22 metre eni, 33 metre açıklığa sahip Sakarya SGK Köprülü Kavşağı ile bölgede ulaşımlar kesintisiz olarak sağlanıyor.

40 milyonluk yatırımla tamamlanan ve şehre girişlere rahatlık getiren projenin açılışında Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, bürokratlar, vatandaşlar ve davetliler yer aldı.

Sakarya SGK Köprülü Kavşak projesinin hayırlı olmasını dileyen, açılışa katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “SGK Köprülü Kavşağı ile bölgedeki trafik meselesini çözmek; yakıttan ve zamandan tasarruf etmek için şehrimizin girişinde üç merkez ilçemizi birbirine bağlayacak bir köprülü kavşak projesini hayata geçirdik. 22 metre eninde 33 metre açıklıkta olan proje kapsamında tüm gereklilikleri de tamamladık. Ayrıca hâlihazırda çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesine alternatif bir güzergâh oluşturuyoruz. Duble olarak yapacağımız yeni alternatif güzergâh ile hemşerilerimiz kolaylıkla hastaneye ulaşabilecekler” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica