İGF

Sakarya’da 10 gence bisiklet

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Üniversitesi’nde bilgilendirme Sakarya Kent Konseyi Gençlik Merkezi’nin açtığı standa giden Başkan Yüce, “Üniversitemize ve gençlerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Gençlik Meclisi’nde gençlerle bir araya geliyoruz” dedi. 

Gençlerle sohbeti sırasında alanda katılım sağlayan 10 gence kura çekerek bisiklet armağan eden Başkan Yüce, “Burada 10 gencimize bisiklet hediye ettik, kura çekimiyle. Üniversitemizdeki dekanlarımız ve görevlilerin her birine bisiklet hediye edeceğiz. SAÜ’de yolları ve çevreyi yeniliyoruz, yenilemeye de devam edeceğiz.

Dünyanın sayılı şehirlerine nasip olan ‘Bisiklet Dostu Şehir’ unvanını aldık. Nadir şehirlerden biri olduk. Allah nasip ederse Danimarka’da resmi bir törenle unvan plaketimizi alacağız. Bir de BMX Dünya Kupası’na az kaldı, heyecanımız dorukta. Dünyadan sporcuları ağırlayacağımız bu yarışa tüm Sakarya’yı bekliyoruz. Dünyayı şehrimizde misafir edeceğiz. Gençlik hareketimize desteğimiz her alanda devam edecek. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza güvenimiz sonsuzdur.” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica