İGF

Sakarya’da 49 mahalle yolu ulaşıma açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından karla mücadeleye ilişkin paylaşılan raporda, sabah 8.3 itibariyle şehir genelinde kapalı olan 67 yoldan 49’unun ulaşıma açıldığı ifade edildi. 52 araç ve 88 kişilik ekip kapanan yollara müdahale çalışmalarını sürdürüyor.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde ve yüksek bölgelerde etkisini hissettiren kar yağışına ilişkin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 52 araç ve 88 kişilik ekiple
çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sabah 8.3 itibariyle şehir genelinde kapalı olan 67 yoldan 49’unu ulaşıma açtı. Ekipler kalan 18 yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin yüksek bölgelerinde etkisini gösteren yağışlar neticesinde ulaşıma kapanan mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştiriyoruz. Sabah 8.3 itibariyle şehir genelinde toplam 67 mahallemize ulaşım sağlanamıyordu. 52 araç ve 88 kişilik ekiple Akyazı, Geyve, Kocaali, Hendek ve Taraklı ilçelerinde kapanan yollara müdahale çalışmalarını sürdürüyoruz. Saat 14 itibariyle kapalı olan 49 yolu ulaşıma açtık. Kalan 18 yolda ekiplerimiz yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ayrıca verileri anlık olarak takip ediyoruz. Ekiplerimiz teyakkuz halinde olmaya devam edecek. Devam eden karla mücadele çalışmalarıyla birlikte ulaşıma kapanan mahalle yollarını kısa süre içerisinde açacağız. Vatandaşlarımızdan da can ve mal kaybı yaşanmaması için dikkatli olmaları konusunda hassasiyet bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica