İGF

Sakarya’da Sosyal Market faaliyete geçti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Market hizmete açıldı. Market içerisinde toplamda 100 farklı çeşitte 2 bin 500 adet ürün bulunuyor.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen Sosyal Market SGM’de açıldı. Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra açılışta AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları yer aldı. Başkan Yüce, ihtiyaç sahiplerinin Sosyal Sevgi Mağazası ile giyim, Sosyal Market ile de gıda ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Başkan Yüce, gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların her konuda yanlarında olduklarını dile getirdi.
 
Şehrin mimarisi, altyapısı, ekonomik kalkınması ve tarımsal faaliyetlerine katkı sunacak projelerin yanı sıra sosyal projeleri de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yüce, geniş ürün yelpazesiyle dezavantajlı vatandaşların tüm gıda ihtiyaçlarını karşılayabileceği Sosyal Market projesinin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Ramazan’ın bereket ayı olduğunu belirterek, “Bu ayın bereketinden faydalanmayı hepimize nasip etsin. Unutmayalım ki veren el alan elden üstündür. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’yi bu konuda yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica