İGF

Sakarya’dan 2 tır dolusu yardım yola çıktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde iş insanları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla toplanan ve içerisinde su, kuru gıda, temizlik ve giyim malzemesinin yanı sıra 1 tır dolusu saman bulunan 2 tır dolusu yardım, orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara ulaştırılması için yola çıktı.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde iş insanları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla toplanan 2 tır dolusu yardım, 1 haftadır devam eden ve Türkiye’nin gündeminde olan orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara ulaştırılması için yola çıktı.

Demokrasi Meydanı’ndan Mersin ve Antalya’daki Yardım Toplama Merkezlerine doğru yola çıkan tırlarda su, kuru gıda, temizlik ve giyim malzemesinin yanı sıra 1 tır dolusu saman bulunuyor. Yardım Toplama Merkezlerine ulaşacak yardımlar bölgedeoluşturulan Afet Koordinasyon Merkezi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Demokrasi Meydanı’nda hayırsever vatandaşlarla birlikte yardım tırlarını uğurlayan Başkan Ekrem Yüce önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, tırların Sakaryalı hemşerilerib yardımlarını Mersin ve Antalya’daki Yardım Toplama Merkezlerine ulaştıralacağını söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica