İGF

Sakarya’nın değerleri ve güzellikleri keşfedildi

Sakarya’nın tanıtımını yapmak amacı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan, ” Sakarya Tanıtım Gezileri” kapsamında SUBÜ Sapanca Turizm MYO’da öğrenim gören turizm elçilerine Poyrazlar Gölü, Sakarya Botanik Vadisi, Kuvayi Milli Müzesi ve II. Beyazıt Köprüsü ile Taraklı’nın yer aldığı kuzey ve güney destinasyonları gezdirildi.

SAKARYA(İGFA)- Sakarya’nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak amacı ile 14-15 ekim tarihleri arasında yapılan gezilere Büyükşehir heyeti de eşlik etti. 

Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’nın kültürel, tarihi değerleri ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkması için Büyükşehir olarak bir çok program yürütüyoruz. Bu noktada turizm elçisi olarak nitelendirdiğimiz gençlerimiz, bizim en büyük gücümüzdür. Üniversiteler ve eğitim merkezleriyle iş birliği içinde tanıtıcı, öğretici geziler düzenliyoruz. Bu kapsamda turizm eğitimi alan gençlerimizin ufkunu açmak, onlara yol göstermek için şehrimizin değerlerini anlatıyor, yeni bir turizm hareketinin temellerini hazırlıyoruz” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica