Ekonomi

Sanayinin Devleri SANTEK Fuarında buluşuyor

Sanayinin Devleri SANTEK Fuarında buluşuyor

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) organizasyonunda ‘SANTEK DİJİTAL Fuarı’, ‘Savunma Sanayii İl Buluşması’ ve Match4Industry Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği eş zamanlı olarak 29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleştiriliyor – akarhaber

Açılış programı T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in teşrifleri ile gerçekleştirilecek

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından ilki 2013 yılında düzenlenen SANTEK-Sanayi ve Teknoloji Fuarı 8. kez sanayinin devlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Sanayi sektörünün, teknoloji odaklı firma ve kurumların buluşma noktası, iç ve dış pazarlara erişimin etkili bir yolu olan SANTEK Fuarı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dijitalde gerçekleşecek, yüzlerce firmayı online platformda buluşturacak. Sanayi ve teknolojideki tüm yeniliklerin yer aldığı SANTEK DİJİTAL 2022 Fuarı, 29-30 Kasım 2022 tarihlerinde daha güçlü erişim ve etkileşim olanaklarıyla Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com veri tabanı teknik alt yapısı ile gerçekleşecek. SANTEK Dijital Fuarı’na katılmak isteyen firmaların ayrıntılı bilgi için www.santekdigital.com web adresini ziyaret ederek kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

SAVUNMA SANAYİİ İL BULUŞMASI

SANTEK Dijital Fuarı il eş zamanlı olarak Savunma Sanayii İl Buluşması etkinliği de bu yıl da fiziki olarak 29-30 Kasım tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak. KSO’nun Türk savunma sanayi envanterinde bulunan yerli ürün oranını artırabilmek, yurt dışı bağımlılığı en düşük seviyede tutabilmek, yurt dışından tedarik edilen ürünlerin ilimizdeki yerli sanayi imkanları ile üretilebilirliğini tespit etmek ve yurt içinden temin edilen ürünlerde rekabet ortamını tesis etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Savunma Sanayi Yerlileştirme Projesi’ kapsamında düzenlenecek etkinlikte, “T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, MSB Tersaneler Genel Müdürlüğü, ASELSAN, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, ROKETSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, TEİ, STM, TÜBİTAK SAGE, BMC ve FNSS, tedarikçi adayı üye firmalar ile bir araya getirilerek ikili iş görüşmeleri yapmaları ve tedarik süreçleri konusunda bilgi almaları sağlanacak. Etkinlik kapsamında 29 Kasım Salı günü ana yüklenici firmaların tedarik süreçleri sunumları ve seminerleri düzenlenecek, 30 Kasım Çarşamba günü ise ikili iş görüşmeleri etkinliği yapılacak. Etkinliğe kayıt için www.kosano.org.tr veya www.santekdigital.com web adreslerini ziyaret ederek kayıt oluşturmak mümkün.

ULUSLARARASI İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ

Kocaeli Sanayi Odası ve Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında düzenlenen “Match4Industry İkili İş Görüşmeleri Etkinliği” de SANTEK Fuarı ile eş zamanlı olarak Kocaeli Kongre Merkezi’nde fiziki olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Türk ve yabancı firmalar olası işbirliklerini değerlendirmek üzere ikili iş görüşmelerinde bulunacak. Almanya, Macaristan, Bulgaristan, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Kazakistan, Pakistan ve Uganda başta olmak üzere çeşitli ülkelerden 79 yabancı, 130 Türk firmanın başvuru yaptığı etkinliğe katılım için https://match4industry-2022.b2match.io/ linki üzerinden kayıt yaptırılabilinecek.

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANI PROF. DR. İSMAİL DEMİR GELİYOR

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un ev sahipliğinde düzenlenecek SANTEK Dijital Fuarı ve Savunma Sanayii İl Buluşması açılış programı 29 Kasım 2022 Salı günü T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in teşrifleri ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica