Genel

Sapık imam hatipli Felsefe öğretmeni açığa alındı

Sapık imam hatipli Felsefe öğretmeni açığa alındı CNN Türk canlı yayınında sert tepki gösterilen, Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan ve beden eğitimi dersine çıkan kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu söyleyen Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı görevinden alındı. Sapık imam hatipli Felsefe öğretmeni açığa alındı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Sapık imam hatipli Felsefe öğretmeni açığa alındı

Konya’da sosyal medya hesabından beden eğitim dersinde eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığı iması içeren, mesajlar yayınlayan Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görevli Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı, hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

Eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığını ileri sürüyor

Merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi’ndeki Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Felsefe öğretmeni 44 yaşındaki Ercan Harmancı, twitter hesabından beden eğitim derslerinde eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığını ileri süren mesajlar yayınladı. Harmancı’nın mesajları sosyal medyada tepki topladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de, öğretmen Harmancı hakkında soruşturma başlattı. Müfettişlerin soruşturma kapsamında okulda araştırma yaptığı, Harmancı ve diğer yetkililerin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Harmancı’nın yapılan soruşturma kapsamında açığa alındığı bildirildi.

Sapık öğretmenin paylaşımı

Ya benim çok sapık duygularım var ya da…

İmam Hatip Lisesi Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı, okuldaki beden eğitimi dersine çıkarak kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu yazdı. Harmancı, Facebook hesabından “Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor… Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir…” mesajını paylaştı.

“Ümmetin kızlarını soyma dersi”

Beden Eğitimi dersini “ümmetin kızlarını soyma dersi” olarak tanımlayan Ercan Harmancı, kız öğrencilere ve öğretmenlere “zina” suçlaması yöneltti. Harmancı, şu mesajları paylaştı: “Beden Eğitimi dersi bu ümmetin kızlarını soyma dersi olarak konuldu ve yine öyle devam ediyor… Hem de zorunlu bu zillet bu ümmete yeter… Bir Beden Eğitimi öğretmenin karşısında vücut kıvrılıyorsa ne kadar olması önemli değil onun adı zinadır… Bugün ‘Beden Eğitimi’ adıyla adet görmüş kızlara zorla ve müfredat gerekçeli zina yaptırılıyor… Bu hiçbir babanın da umurunda değil… Hemi de Müslüman baba… Niyet sorgulamıyorum İslam’ın sınırlarının dışında niyet aranmaz!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica