Genel

Saraybahçe karakoluna Şahin ve Keskin’den teşekkür ziyareti

Saraybahçe karakoluna Şahin ve Keskin’den teşekkür ziyaretiŞahin; “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (korona) virüsünden dolayı sağlık çalışanlarımızın gayreti ve çabası takdire şayandır” dedi. detaylar haberimizde…

Saraybahçe karakoluna Şahin ve Keskin’den teşekkür ziyareti

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin ve İzmit Cedit Mahallesi Muhtarı Nabi Keskin Saraybahçe karakoluna teşekkür ziyaretinde bulundu.

Emrah Aydın ve ekibini ziyaret…

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin ve İzmit Cedit Mahallesi Muhtarı Nabi Keskin ile sağlık stajyeri Nurşah Yaşar, İzmit Saraybahçe Karakol Amiri Emrah Aydın ve ekibini ziyaret etti.
Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Şahin; “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (korona) virüsünden dolayı sağlık çalışanlarımızın gayreti ve çabası takdire şayandır. Tabi bununla birlikte emniyet mensuplarının, polisimizin, jandarmamızın emeklerini de görmemezlikten gelemeyiz. Kentlerde ve köylerde gece gündüz demeden halkın huzuru ve refahı için büyük bir çaba harcadıklarını görüyoruz.

“Sorumluluklarımızı yerine getireceğiz”

Bundan dolayı tüm emniyet mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tabi böyle bir süreçte birlik ve beraberliğin önemi bir kez daha görmüş olduk. Ne kadar sosyal mesafemize sınır koysak da gönül mesafelerimizi birleştirerek bu zor günleri birlikte atlatmanın gayretini göstereceğiz. Devletimizin de almış olduğu kararları dikkatle uygulayarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. #evdekal, #hayatevesığar” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica