Doğa Tarım

Sayın bakan ülkeye ve millete ihanet etmeyin

Sayın bakan ülkeye ve millete ihanet etmeyin Odabaş; “Yakın zamanda kredi çekerek satın alıp depolara kira ödeyerek beklettiğiniz fındıkları Türk girişimcilere satarak milleti faiz ve depo kiraları ödemekten kurtarın dedik dinlemediniz” dedi. detaylar haberimizde…

Sayın bakan ülkeye ve millete ihanet etmeyin

Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş, ekonomik krizle birlikte Türk girişimcilerin elinin kolunun bağlandığı bir dönem yaşanırken; Tarım Bakanlığına defalarca uyarılarda bulunmuştu. Uyarmakla kalmayıp, bakanlıktan defalarca randevu talep etmişti. Taleplerine karşılık bulamayan Bahri Odabaş, Fındık’ta yaşanan fahiş fiyat uygulamalarına tepki gösterdi.

Tepkisini bir basın açıklamasıyla gösteren Bahri Odabaş açıklamasında şunları söyledi:

“Sayın Tarım Bakanı, Bekir Pakdemirli, Bakan olduğunuz günden beri sizden bakanlığınızla ilgili projelerimiz için defalarca randevu istedim vermediniz.

Fındıkla ilgili problemin çözümü için defalarca öneri ve uyarılarımı yazılı olarak bildirdim hiç birine dikkat etmediniz.

Yakın zamanda kredi çekerek satın alıp depolara kira ödeyerek beklettiğiniz fındıkları Türk girişimcilere satarak milleti faiz ve depo kiraları ödemekten kurtarın dedik dinlemediniz!

Şimdi Türk girişimci 45 TL ye kavrulmuş fındık bulmakta zorlanırken siz, hem TMO’larda 36 TL ye fındık satıyorsunuz. Esnaf fındık almak istediği zaman iki kg dan fazla fındık vermezken, yandaşlara iki tondan daha fazla fındık sattığınızı biliyorum!

Sayın bakan bu ülkeye ve millete ihanet etmeyin, lütfen bu yanlışlardan vazgeçin!

Ya herkese aynı fiyattan fındıkları satarak milleti faiz ve kira yükünden kurtarın veya yandaş ve yabancı firmaları haksız zengin etmekten vazgeçin!..”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica