Ekonomi

SEDAŞ Muhtarlarla etkin iletişim içinde

SEDAŞ Muhtarlarla etkin iletişim içinde SEDAŞ’ın Kartepe İlçesinin şebeke operasyonundan sorumlu olan SEDAŞ Şebeke İşletme Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Altunezen, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanlarına Muhtarlar Günü için nezaket ziyaretlerini gerçekleştirdi. Mehmet Emin Altunezen Dernek Başkanlarına sorumluluk alanındaki Kartepe ilçesindeki tüm mahalle ve köy muhtarlarının, muhtarlar gününü kutladığını bildirdi. SEDAŞ Muhtarlarla etkin iletişim içinde detaylar haberimizde…

SEDAŞ Muhtarlarla etkin iletişim içinde

“SEDAŞ İlçelerimize ve mahallelerimize 7/24 kesintisiz elektrik için hizmet sunmaya devam ediyoruz”

SEDAŞ Şebeke İşletme Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Altunezen, SEDAŞ olarak şehrimize, ilçelerimize, mahallelerimize 7/24 kesintisiz elektrik için hizmet sunmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımıza Muhtarlar Günü vesilesi ile nezaket ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor ve bu özel günlerinde kendilerini tebrik ediyoruz. Mahalle ve köylerinde muhtarlarımızın en iyi hizmeti verilebilmeleri için sağlıklı mutlu günlerde kendilerine başarılı çalışmalar ve kolaylıklar diliyoruz.” diye konuştu.

“Kutlama için yaptığınız bu nezaket dolu ziyaret bizleri onurlandırdı”

Kartepe Muhtarları, SEDAŞ’ı temsilen kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, “Kutlama için yaptığınız bu nezaket dolu ziyaret bizleri onurlandırdı. Bizlere verdiğiniz değeri gösteren bu nezaketli ve hassas yaklaşımınız için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Sedaş Muhtarlarla etkin iletişim içinde…

SEDAŞ hakkında:

SEDAŞ, Doğu Marmara’da yer alan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan yaklaşık 20 bin kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 4 il, 45 ilçe, 49 Belediye, 766 köy ve 1344 mahalle’de 1,7 milyon tüketiciye, 3,5 milyon nüfusa 1700 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile; Avrupa’nın en büyük on lider enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’a ait bir kuruluş olan SEDAŞ; elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, bölgesindeki abonelere kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermeyi hedefleyerek; bu kapsamda oluşan arızalara hızla müdahale eder, 7/24 kesintisiz ve güvenilir hizmet vermek üzere; elektrik dağıtım şebekesinde gerekli operasyonları gerçekleştirir. Bu faaliyetleri, sayısı 33’e varan dağıtım merkezi ve toplamda 22 Müşteri Hizmetleri Merkezi üzerinden yürüten SEDAŞ’ın; 2017 yılsonu itibarıyla Doğu Marmara’yı kapsayan faaliyet bölgesindeki 4 ilde; dağıtılan toplam elektrik miktarı 9,7 milyar kWh’tir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica