Ekonomi

SEDAŞ, Sakarya Muhtar Dernek Başkanlarıyla Buluştu

SEDAŞ, Sakarya Muhtar Dernek Başkanlarıyla Buluştu

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Üst Yönetim Ekibi, Sakarya İl ve İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanları ile etkin iletişim toplantısında bir araya geldi. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Muhtar Dernek Başkanlarının talep ve önerileri masaya yatırıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan SEDAŞ CEO’su Odyakmaz, muhtarların vatandaşlara en yakın yöneticiler olduğunu belirterek, “Faaliyet bölgemizdeki tüm muhtarlarımız halkın nabzını tutuyor, her sorununu biliyor ve gelen talepleri bizlere iletiyorlar. Bulundukları bölgelerde önemli bir temsiliyet yürüten, vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla etkin iletişim içinde olmayı önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla ilçelerimizdeki eksik görülen noktalara en iyi ve en kaliteli hizmeti süratle götürme gayreti içerisindeyiz. Amacımız, vatandaşlarımıza kesintisiz enerji hizmeti vermek. Halkımızdan gelen taleplerin bize ulaşmasında önemli rol üstlenen muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SEDAŞ Sakarya Bölge Müdürü Gürcan Seymen’in elektrik dağıtım faaliyetlerini yansıtan genel değerlendirme sunumu ile devam eden toplantıya; SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ Enerji Şebeke Yönetimi Direktörü Erol Sancak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Sakarya Bölge Yöneticileri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Sakarya İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanları katıldı. Sunumların ardından SEDAŞ yöneticileri muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, SEDAŞ’ın çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, toplantının düzenlenmesini sağlayan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’a ve SEDAŞ yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Toplantının sonunda Sakarya İl ve İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanları ile SEDAŞ yöneticileri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica