Ekonomi

SEDAŞ’lılar ‘Biz Bize Buluşmalar’da bir araya geldi

SEDAŞ’lılar ‘Biz Bize Buluşmalar’da bir araya geldi … Tüm müdürlükler ve bölgelerden çalışanların katıldığı buluşma boyunca, karşılıklı soru ve cevaplarla daha iyi bir çalışma ortamı oluşturabilmek için fikir alışverişi yapıldı. detaylar haberimizde…

SEDAŞ’lılar ‘Biz Bize Buluşmalar’da bir araya geldi

Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’de görev alan SEDAŞ’lılar “Biz Bize Buluşmalar” etkinliğinde bir araya geldi. Buluşmada daha iyi bir çalışma ortamı için karşılıklı görüşler paylaşılırken 2020’ye ait çalışan bağlılığı anket sonuçları da tekrar değerlendirildi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörlüğü tarafından düzenlenen ‘Biz Bize Buluşmalar’da 62 SEDAŞ’lı Üst Yönetim ile buluştu. Çalışan Bağlılığı Çalıştayı’nın devamı niteliğindeki program, yarım gün sürdü. Tüm müdürlükler ve bölgelerden çalışanların katıldığı buluşma boyunca, karşılıklı soru ve cevaplarla daha iyi bir çalışma ortamı oluşturabilmek için fikir alışverişi yapıldı.

Çalışan bağlılığına odaklanıldı

Açık ve şeffaf bir şekilde görüşlerin paylaşıldığı programda, çalışan bağlılığı anketinin 2020 sonuçları da çalışanlarla tekrar değerlendirildi. Çalışan bağlılığına odaklanan ve daha iyi bir işveren markası hedefi ile gündeme alınan konu başlıkları için aksiyon planları oluşturulacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica