Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Şehit Kütüphanelerine İzmit Belediyesinden Kitap Desteği

İzmit Belediyesi Şehit Kütüphaneleri Projesi kapsamında Yozgat’ta kurulacak olan üç kütüphaneye kitap bağışında bulundu

Şehit Kütüphanelerine İzmit Belediyesinden Kitap Desteği … “İzmit Belediyesi, şehitlerin adının yaşatılması amacıyla yürütülen Şehit Kütüphaneleri Projesi kapsamında Yozgat’ta üç ayrı okulda kurulacak olan ve üç vatan kahramanının isminin yaşatılacağı kütüphaneler için kitap bağışında bulundu…” detaylar haberimizde…

Şehit Kütüphanelerine İzmit Belediyesinden Kitap Desteği

Üç şehidin adının yaşatılacağı üç kütüphaneye İzmit Belediyesinden kitap desteği

İzmit Belediyesi Şehit Kütüphaneleri Projesi kapsamında Yozgat’ta kurulacak olan üç kütüphaneye kitap bağışında bulundu

Geleceğin temeli olan gençlerin kitap ile buluşmasına önem veren İzmit Belediyesi, şehitlerin adının yaşatılması amacıyla yürütülen Şehit Kütüphaneleri Projesi kapsamında Yozgat’ta üç ayrı okulda kurulacak olan ve üç vatan kahramanının isminin yaşatılacağı kütüphaneler için kitap bağışında bulundu.

1500 KİTAP İLE DESTEK

Şehitlerin unutulmaması adına bu anlamlı projeye destek veren İzmit Belediyesi, çeşitli kategorilerde 1500 kitabı Yozgat’ta bulunan üç okula ulaştırmak üzere proje destekçisi Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eranıl’a teslim etti.

ÜÇ ŞEHİDİN ADI ÜÇ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK

Şehitlerin isimleriyle yaşatılmaları amacıyla 24 Temmuz 1997’de Diyarbakır’da şehit olan Şehit Er Salih Ekinci’nin adı Yozgat Atatürk İlkokulu’nda, 5 Temmuz 2002’de Elazığ’a şehit düşen Cihan Karadavut’un adı Yozgat Fatih Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve 13 Eylül 2001’de Edirne’de şehit düşen Polis Memuru Nuri Tanışman’ın adı Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu’nda oluşturulacak olan kütüphanelere verilecek.

FATMA BAŞKANA TEŞEKKÜR

Proje destekçisi Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eranıl “Gönüllü olarak aracı olduğumuz bu projeye vatandaş ve kamu kurumlarının katılım sağlaması bizleri çok mutlu ediyor. Bu süreçte kampanyaya destek veren İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ederim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica