Genel

Şehitler için “Bir Yasin de Sen Oku”

Şehitler için “Bir Yasin de Sen Oku”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan 15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesinde bir kez daha Kocaelilileri tüm şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okumaya davet etti

Bu yıl altıncı kez gerçekleştirilen “Bir Yasin de Sen Oku Duaya Davet” çağrısı Ramazan ayının 15. günü yapıldı. Anlamlı çağrıya geçen yıllarda olduğu gibi vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor.

KAYITLAR WWW.DUAYADAVET.ORG ADRESİNE

Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okumak isteyenler www.duayadavet.org web sitesinden kayıt yaptırabilecek. İnternet sitesine girenler, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazacak.

DAVET ULAŞTIRILDI

Öte yandan “Bir Yasin de Sen Oku Duaya Davet” çağrısı, Ramazan ayının 15. günü halka ulaştırıldı. Davet, Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

251 BİN YASİN

Organizasyon kapsamında tüm şehitlerimiz için 251 bin Yasin okunacak. “Bir ölür, bin diriliriz’’ anlayışından yola çıkarak her şehidimiz için bin adet olmak üzere 251 bin Yasin-i Şerif okunması hedefleniyor. Yasin-i Şeriflerin okunması darbe girişiminin altıncı yılı olan 15 Temmuz Cuma gününe kadar sürecek.

15 TEMMUZ’UN YILDÖNÜMÜNDE

Okunan Yasin-i Şeriflerin duası, Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenecek anma etkinliğinde, İl Müftülüğü tarafından yapılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl altıncı düzenlenen Duaya Davet Organizasyonu kapsamında bugüne kadar yüzbinlerce Yasin-i Şerif okunarak, şehitlerimizin ruhuna gönderildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica