Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Şehr-i İzmit Kafe de Gülümse Kafe gibi İzmitlilerin gözdesi oldu

Şehr-i İzmit Kafe de Gülümse Kafe gibi İzmitlilerin gözdesi oldu … Eşsiz körfez manzarasıyla vatandaşların doğum günü, nişan, toplantı gibi etkinliklerine ev sahipliği yapan Şehr-i İzmit Kafe, vatandaşlardan tam not alıyor. detaylar haberimizde…

Şehr-i İzmit Kafe de Gülümse Kafe gibi İzmitlilerin gözdesi oldu

İzmit Belediyesinin yeni yüzüyle hizmete açtığı Şehr-i İzmit Kafe de Gülümse Kafe gibi İzmitlilerin gözdesi oldu

İzmit Belediyesi tarafından yeni yüzüyle kapılarını vatandaşların hizmetine açan Şehr-i İzmit Kafe’ye İzmitliler yoğun ilgi gösteriyor. İşletmesi tamamen İzmit Belediyesi tarafından yapılan kafe, açıldığı günden bu yana vatandaşların uğrak noktası olmayı sürdürüyor. Eşsiz körfez manzarasıyla vatandaşların doğum günü, nişan, toplantı gibi etkinliklerine ev sahipliği yapan Şehr-i İzmit Kafe, vatandaşlardan tam not alıyor.

NİŞAN VE DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Eşsiz manzarası ve sıcacık ortamıyla gönülleri ısıtan Şehr-i İzmit Kafe, geçtiğimiz hafta sonu da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumartesi günü Rahime-Erkan çiftinin nişan törenine ev sahipliği yapan Şehr-i İzmit Kafe Pazar günü ise minik Hamza’nın 1. Yaş doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yaptı. Hafta sonunu Şehr-i İzmit Kafe’de geçiren vatandaşlar verilen hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevli personele ve İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica