Genel

Sen aday olmasaydın sandığa gitmeyecektim diyen ciddi bir kitle var

Sen aday olmasaydın sandığa gitmeyecektim diyen ciddi bir kitle var Özen; “Seçim sürecini iyi bir şekilde değerlendirmeye devam ediyoruz. Ben çalışmalarım esnasında insanların ciddi bir kesiminin siyasetten umudunu kestiğini hatta oy bile vermek istemediğini gördüm” dedi. detaylar haberimizde…

Sen aday olmasaydın sandığa gitmeyecektim diyen ciddi bir kitle var

“İzmit’te siyasete küskün ciddi bir kitle var”

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam ettiren Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, İzmit’te siyasete küskün ciddi bir kitle olduğunu vurgulayarak “Bizim aday olmamız oy kullanmamaya kararlı geniş bir kitleyi kararından vazgeçirdi” dedi.

“Bizim çıkışımız bu kitleyi umutlandırmış olmalı ki…”

Sahada ciddi bir tempo ile çalışmalarına devam eden Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği yoğun katılımlı bir ev sohbetinde, İzmit’te siyasete küsmüş ciddi bir kitle olduğunu söyledi. Bu kitlenin oyunu alacağını söyleyen Özen; “Seçim sürecini iyi bir şekilde değerlendirmeye devam ediyoruz. Ben çalışmalarım esnasında insanların ciddi bir kesiminin siyasetten umudunu kestiğini hatta oy bile vermek istemediğini gördüm. Bizim çıkışımız bu kitleyi umutlandırmış olmalı ki, adaylığım açıklandıktan sonra pek çok kişi bana ulaşarak ‘sen aday olmasaydın sandığa gitmeyecektim’ dedi.

“Artık İzmit’te dengeler değişmiştir”

Bizim adaylığımız İzmit’te seçime katılımı arttırmanın yanında, yapılan tüm hesapları da bozmuştur. Artık İzmit’te dengeler değişmiştir. İnşallah 31 Mart’ta bunu net bir şekilde göreceğiz” İfadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica