Genel

Seyahat kartları ofisleri Eylül ayında Cumartesi günleride açık

Seyahat kartları ofisleri, yaşanabilecek yoğunluktan dolayı olumsuzlukların önüne geçmek için Eylül ayı boyunca Cumartesi günleri de vatandaşlara hizmet verecek

Seyahat kartları ofisleri Eylül ayında Cumartesi günleride açık … “Vatandaşların seyahat kartları işlemlerini yaptırdığı seyahat kartları ofislerinde, özellikle okulların açıldığı her yılın Eylül ayında yoğunluklar yaşanıyor…” detaylar haberimizde…

Seyahat kartları ofisleri Eylül ayında Cumartesi günleride açık

Vatandaşların seyahat kartları işlemlerini yaptırdığı seyahat kartları ofislerinde, özellikle okulların açıldığı her yılın Eylül ayında yoğunluklar yaşanıyor. Yaşanan yoğunluk ile birlikte hem hizmetlerin aksamaması hem de vatandaş memnuniyeti açısından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seyahat kartları ofisleri; Eylül ayının Cumartesi günlerinde normal mesai saatleri içerisinde açık olacak.

5 OFİS CUMARTESİ GÜNLERİ DE AÇIK

Kocaeli genelindeki beş seyahat kartları ofisi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde vatandaşların kart işlemleri için hizmet veriyor. Kocaeli genelinde İzmit Merkez, İzmit Umuttepe (Kocaeli Üniversitesi), Gölcük, Derince ve Gebze Merkez, Seyahat Kartları Ofisleri hafta içi günlerinde vatandaşların kart işlemlerini gerçekleştiriyor. Okulların açıldığı Eylül ayında vatandaşların yoğunluk yaşamadan işlemlerini yapabilmesi için bu beş ofis, Cumartesi günleri de normal mesai zamanı olan 08.30 – 17.30 saatleri arasında hizmet verecek.

YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Koronavirüs salgınından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni normal dönemde gerçekleştirdiği etkinlik ve hizmetlerde, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını titizlikle uyguluyor. Birçok etkinliği sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştiren Büyükşehir, okulların açıldığı Eylül ayında seyahat kartları ofislerinde yoğunluk yaşanma ihtimalini göz önüne alarak aldığı bu karar ile mesai gün sayısını beşten altıya çıkarıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica