İGF

Şeyma Subaşı’dan ‘sevgilisi dolandırıcı’ iddialarına yanıt


Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen iddialar ortaya atıldı. Subaşı, Mısırlı sevgilisinin ‘milyarder olmadığı’ yönünde sosyal medyada ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Şeyma Subaşı’nın evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu konuşuluyordu. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunduğu iddia edilmişti.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile sık sık magazin gündemine gelen 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi’nin zenginliği merak edilmeye başlandı. Al Saloussi’nin adına kayıtlı olduğu öne sürülen 11 şirketin erişilebilir bir internet adresinin veya hangi sektörde olduklarına dair bir bilginin olmadığı ortaya çıktı.

Alsaloussi’nin Alsaloussi Holdings’te 9 yıldır CEO olduğunun görüldüğü Linkedin hesabında sadece 22 bağlantısı olması ve şirketin 2018’de kurulmuş olması ise iddiaları daha da güçlendirdi.

Subaşı’nın sevgilisinin 3 adreste şirketler kurduğu ve bu adreslerin bazen şirket adresi bazen de kendisinin ikametgah adresi olarak paylaşıldığı ifade edildi. Ayrıca milyarder olduğu ifade edilen Alsaloussi’nin 2020’de yayınlanan Forbes ‘En Zengin Araplar’ listesinde yer almadığı ortaya çıktı.

Sosyetik hayatıyla dikkat çeken Mısırlı Mohammed Alsaloussi’nin birçok malının kiralık olduğu öne sürüldü. İddialara göre, Al Saloussi kendisini zengin göstermeye çalışarak bu yolla tanıtımını yapıypr.

‘FERRARİ ARACI ÇALINTI ÇIKTI’ İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Mohammed Alsaloussi’nin satın aldığı Ferrari marka otomobilinin çalıntı olduğu öne sürüldü. Bu iddiayı ortaya atan ise İtalyan Paolo Provenzi… Paolo Provenzi, aracın kendisine ait olduğunu ve 2003’te Imola’dan çalındığını iddia etti. Çalıntı araç olayında mahkeme devam ederken, Subaşı’nın sevgilisi Alsaloussi, satın aldığı aracın çalıntı olduğunun gümrükte ortaya çıktığını söyledi. Alsaloussi, 2019 yılında araç için 14 milyon lira ödediğini ancak aracın gümrükte kaldığını anlattı. Ferrari aracın gümrükte tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

GERÇEK ADI MOHAMED ESSAM EL SALOUSSY

Gerçek adı Mohamed Essam El Saloussy olan Alsaloussi, 2005 yılında Kanada vatandaşı olmuş. 2017 yılında ise adını Mohammed Alsaloussi olarak değiştirmiş. Pasaportunda eski adı yazdığı için pasaportu 3 yıllığına askıya alınmış, ancak bu ceza fazla bulunduğu için mahkeme tarafından bozulmuş.

SUBAŞI, SEVGİLİSİ HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA YANIT VERMEKTE GECİKMEDİ

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre iddialara tepki gösteren Subaşı, “Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in 7 tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için ‘Mohammed Alsaloussi’yi kullanıyor.”

Maddi konularla ilgili haberlere sinirlendiğini söyleyen Subaşı, “Vallahi çok sinirleniyorum. ‘800 bin TL’ye aldı yüzüğü’ yazmışlardı. ‘Aşkım böyle yazmışlar’ dedim, ‘Bari dolar yazsalardı’ deyip güldü. Ben de ‘Yazabilir miyim?’ diye sordum, ‘İstediğini yaz’ dedi” ifadelerini kullandı.

Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na evlilik teklif ederken taktığı yüzüğün 800 bin TL olduğu yazılmış, bunun üzerine Subaşı yüzüğün markasını açıklamış ve gerçek fiyatın 998 bin dolar olduğu ortaya çıkmıştı.

“Zengin olmasaydı Mohammed Alsaloussi ile görüşmezdi” yorumlarına ilişkin de Subaşı, şu ifadeleri kullandı: “Bu adam beni 2 ay boyunca kovaladı. Bir kadına nasıl âşık olunur, bunda onu buldum. Gördünüz mü nasıl evlenme teklif ettiğini? Oradan anlayın. Ben Acun’la (Ilıcalı) birlikteyken de para hakkında bir şey bilmezdim, şimdi de bilmiyorum. Bugün para olur, yarın olmaz, umurumda değil. Ben parayı kovalamıyorum zaten, para bana geliyor. Parasız kalırsam mutsuz olurum diye bir şey de yok. Ben mutluluğumu eve, arabaya göre yaşamıyorum. O yüzden Allah bana daha fazlasını veriyor.”

Alsaloussi’nin Kaliforniya’dayken tutuklandığı iddiasına yanıt veren Şeyma Subaşı, “Coachella’dayken (festival) evinde parti vermiş. Komşular müzik sesinden şikayet edince polis bunu götürmüş. Tutuklanma yok” dedi.

Hakkındaki hamilelik iddiasını “Evlenmeden olmaz” diyerek yalanladığı şeklinde haberler çıkan Subaşı, o cümlesine de açıklık getirerek, “Ben ‘evlenmeden olmaz’ demedim. Evlilik sonrası olacak dedim. Böyle yaz bunu.”

“7 SOYADIM VAR”

Mohammed Alsaloussi de hakkındaki dolandırıcılık iddialarına “Hayatımda böyle aptalca haberler görmedim. Ben adımı değiştirmedim.7 soyadım var. Mısır pasaportumda hepsi yazıyor ama Fransa pasaportumda adım Mohammed Alsaloussi” diyerek tepki gösterdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica