Genel

Sibel Gönül’ün pankartı Ak Parti binasından yarın indirilecek

Sibel Gönül’ün pankartı Ak Parti binasından yarın indirilecek Yapmış olduğu uyarıların yanıtsız bırakılmasının ardından Odabaş; yasal işlemleri başlattı. Odabaş 01.03.2019 tarihinde ilk olarak İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ve İzmit ilçe seçim kuruluna şikayet dilekçelerini verdi. detaylar haberimizde…

Sibel Gönül’ün pankartı Ak Parti binasından yarın indirilecek

Ak iş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, Ak İş Merkezi binasına izinsiz asılan pankart için yasal işlemlerle yargıya başvuru yaptı.

Odabaş, izinsiz asılan pankartın indirilmesiyle ilgili uyarılarda bulundu. Yapmış olduğu uyarıların yanıtsız bırakılmasının ardından yasal işlemleri başlattı.

Odabaş 01.03.2019 tarihinde ilk olarak İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ve İzmit ilçe seçim kuruluna şikayet dilekçelerini verdi.

İzmit ilçe seçim kurulu 01.03.2019 tarihli şikayetinde “binanın ortak alanlarına izinsiz olarak asılan Ak Partiye ait poster, ışıklı/ışıksız tabelalar ve reklam yazılarının gerçek değeri üzerinden bedel alması veya en fazla ödeyen firma veya kişilere kiraya verilmesi veya kaldırılması” konusunu 03.03.2019 tarihinde görüştü ve karara bağladı.

İzmit seçim kurulu; “siyasi partilerin, sayılan malzemeleri, genel merkez, il, ilçe ve belde binalarına her zaman asıp yapıştırmakta serbest oldukları, söz konusu binanın da Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığının faaliyette bulunduğu anlaşılmakla itirazcının talebinin reddine karar verilmiştir” dedi.

İzmit ilçe seçim kurulunun vermiş olduğu karardan sonra Odabaş; izinsiz asılan pankartların indirilmesi ile ilgili şikayetini il seçim kuruluna taşıdı. İl seçim kuruluna yapmış olduğu başvuruda Odabaş; “Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül tarafından asılan afişin bu akşam saat 18.00’e kadar indirilmesini” istedi.

Bu akşam saat 18.00’e kadar pankart indirilmezse, Afişin asılı bulunduğu alanların tamamının kat maliklerine ait olduğunu, partiye ait olmadığını ifade eden Odabaş; “Kat maliklerimizin mağduriyetlerini önlemek için 05.03.2019 tarihinde binada asılı bulunan pankartı vinç çağırarak indirmek zorunda kalacağız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica