İGF

Siirt 2021’de hizmete doyacak

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 2021 yılının şehir için tam anlamıyla hizmet senesi olacağını belirtti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla şehirde görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kısa zaman içinde sosyal, kültürel ve diğer alanlarda önemli hizmetlerin yapıldığını belirtti.

Güres Caddesi’nin iyileştirilmesine yönelik Siirt halkının talepleri doğrultusunda kapsamlı bir düzenleme yapılacağını aktaran Hacıbektaşoğlu, esnafının mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Siirt’te alınan tedbirler sayesinde vaka sayılarının son 9 ayın en düşük seviyesine geldiğini, salgına karşı her türlü tedbirin alındığını, vatandaşların maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmelerine devam etmesini isterken, “Şu an itibariyle son 8-9 ayın en iyi noktasındayız. Yanı salgının başladığı birinci ve ikinci aya nerede ise geriledik vaka sayıları olarak. Geçen aralık ayı pik yapmıştık. Bugün yüzde 89,3 ile aralık ayına göre vaka sayılarımız düşmüş durumda” diye konuştu.

Siirt Belediyesi’nin sosyal kültürel ve diğer alanlarda çok önemli hizmetler yaptığını aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, 2021’in projelerle dolu bir yıl olacağını söyledi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica