Ekonomi

Siirtli ev hanımı amigurumi siparişlerine yetişemiyor

Siirt’te ev hanımı Demet Sabır, hobi olarak başladığı örgü tığı ile sık iğne tekniği kullanılarak oyuncak sanatı olan amigurumiyi ekmek kapısına çevirdi. Evinin bir bölümünü atölyeye çeviren Sabır, yaptığı ürünlerin satışına internetten başladı. detaylar haberimizde…

Siirtli ev hanımı amigurumi siparişlerine yetişemiyor

SİİRT (İGFA) – Siirt’te evinin odasını atölyeye çeviren Demet Sabır, hobi olarak başladığı amigurumi sanatını ekmek kapısına çevirdi. Örgü tığı ile sık iğne tekniği kullanılarak oyuncak sanatı olan “amigurumi” ile yaptığı ürünleri internetten satışa sunan Siirtli ev hanımı Demet Sabır, şimdilerde siparişlere yetişebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Örgülerinde her zaman için organik olan ipleri tercih ettiğini anlatan Sabır, özellikle prematüre bebekler için de antipirik ipleri kullandığını belirterek, “Amigurumi biliyorsunuz annelerimizin vazgeçilmezi, uyku arkadaşları, oyun arkadaşları. Dekoratif olarak onlarda yine benim üretimimde amigurumilerin çok çeşitleri var. Annelerin talepleri üzerine istenilen ölçülerde istenilen büyüklükte ve istenilen amaçta örgüleri yapıyorum” dedi. Bebek kıyafetleri, tulumlar, battaniyeler prematüre bebeklerimiz için minik yelekler minik patikler onlara kıyafet bulmakta biraz zorlandığını anlatan Sabır, “Ben hobi odamı öncesinde birkaç raf iple başladım, daha sonrasında büyüttüm. Şu an kocaman bir hobi odam var, iplerle, malzemelerle dolu. İstediğim her şeyi örmek, iplerimin elimin altında olması çok hoşuma gidiyor. Bu şekilde üretmeye devam ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan siparişlere yetişebilmek için yoğun mesai harcadığını da belirten Demet Sabır, sipariş sonrasında en geç bir hafta içerisinde teslimat yaptığını söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica