İGF

Siirt’te dayanışma ağı büyüyor

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, daha önce birçok ünlü yardımseverin katılım sağladığı Şirvan İlçesi Taşlı Yatağan İlkokulu’nda kütüphane oluşturma projesinin devamında Diyarbakır’ın Silvan ilçesi ve Van’ın Tatvan ilçesine yardım elini uzattı.

SİİRT (İGFA) – Siirt’te ünlü sanatçılardan Heykeltraş Ayla Turan, Tiyatro eleştirmeni Banu Başkaya ve Seyahat Fotoğraf Sanatçısı Arzu Büyükerk, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Doç. Dr. Fatih Çığ ve Doç. Dr. Arzu Çığ başta olmak üzere Siirt Üniversitesi yönetiminden ve personellerinden çok sayıda katılımcının başlatmış olduğu dayanışma ağı büyümeye devam ediyor.

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, yardım elini Diyarbakır’ın Silvan ilçesi ile Van’ın Tatvan ilçesine uzattı. Yardım kampanyasından elde edilen hediyeler, kitaplar ve giyecekler ihtiyaç sahipleri çocuklara ulaştırıldı. Yeni yıl hediyelerini ulaştırarak çocukların yüzünde tebessüm oluşturan Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu gönüllüleri ve yardımseverler el ele vererek yardım çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica