İGF

Şirketler plastik kirliliğine karşı hem fikir


Plastik kirliliğini önleme hedefiyle hayata geçirilen İş Dünyası Plastik Girişimi (İPG) kapsamında 34 şirket plastik taahhüdünde bulundu.

İSTANBUL (İGFA) – İş Dünyası Plastik Girişimi (İPG) bünyesindeki 34 şirket, İPGTool veritabanı üzerinden plastik ayak izlerini ölçerek 2023 yılı için somut hedeflerini belirledi. Şirketler, bir yılı aşkın süredir katıldıkları etkinlikler, eğitimler ve iyi uygulama paylaşım toplantıları sonrası imzacı şirketlerin kullanımına açılan plastik ayak izi ölçme ve değerlendirme dijital aracı İPGTool üzerinden taahhüt beyanlarını açıkladılar.

Yarınlara yaşanılabilir bir dünya bırakmak için zamanın her geçen gün azaldığı bir süreçte şirketlerin plastik kirliliği ile mücadeleye destek vermesi ve kendilerine hedef belirlemesi büyük önem taşıyor. Bu kapsamda İPG, tüm şirketleri plastik meselesinin çözümünde ortak olmaya davet etti. 2021 yılında taahhütlerini açıklayan şirketler hedeflerini gerçekleştirmek üzere operasyonları yürütürken, 2022’ye hazırlanacak şirketler için de İPG atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica