İGF

Sivas Belediye Başkanı Bilgin’e ilkokul öğrencilerinden dilekçe

Kızılırmak İlkokulu 3-A Sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi Dilekçe Yazıyorum Konu Etkinliği” kapsamında yazdıkları dilekçelerini Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e takdim ettiler.

SİVAS(İGFA)- Kızılırmak İlkokulu Hayat Bilgisi dersi kapsamında yerel yönetimleri tanıma, vatandaşlık haklarının kullanımını öğrenmek amacıyla Hayat Bilgisi dersinde “Dilekçe Yazıyorum Konu Etkinliği” düzenlendi.

Etkinlik kapsamında 3-A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret ederek dilekçelerini bizzat Başkan Bilgin’e takdim ettiler. Öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Bilgin dilekçeleri tek tek okuyarak okullarına basketbol, halı saha, çocuk oyun parkı, oyun alanları, okul kütüphanesi için kitaplar, bisiklet yollar gibi taleplerin giderilmesi için Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.

Çocukların taleplerinin hızla yerine getirileceğini belirten Başkan Bilgin,”Biz gelecek neslimizi ihya ederek onların ihtiyaçlarına karşılık vererek, onlara da söz hakkı vererek şehrimizi imar etmeyi önemsiyoruz. Bugün de öğrencilerimizin taleplerini dinledik. İnşallah birçoğunu yerine getireceğiz” dedi. 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica