İGF

Sivas’ta 35 yıllık altyapı sorunu çözüldü

Sivas Belediyesi altyapı ve yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nde bulunan Güneş Evler Sitesi’nin 35 yıldır yaşadığı alt yapı sorunu yapılan çalışmalar sayesinde giderildi.

SİVAS (İGFA)- 300 hanenin bulunduğu ve yaklaşık bin vatandaşın yaşadığı bölgede yapılan asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mevlana Mahallesi Muhtarı Kazım Gözel, 35 yıldır yapılmayan ve 300 dairelik ve bin vatandaşın yaşadığı bölge de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Bilgin temel görevlerinin insan hayatını kolaylaştıracak yaşam standartını artıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirterek; “Bunları yaparken de şehrin alt yapısını, fiziki ve kültürel yapısını da koruyarak devasa projeleri hayata geçireceğiz. 2020 yılın da pandemi nedeniyle başlayamadığımız projeleri 2021 yılında hayata geçirerek şehrimize vizyon ve değer katacak projeleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Burada yapılan hizmet ile vatandaşımızın sorunu çözüme kavuşmuş oldu” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica