Genel

Siz önce yasaları değiştirin sonra bizden oy isteyin

Siz önce yasaları değiştirin sonra bizden oy isteyin Efeler Belediyesi şantiyesinde bir köpek, çalışan tarafından ezilerek hayatını kaybetti. Ezgi Mola, yaşananlara tepki gösterdi. Siz önce yasaları değiştirin sonra bizden oy isteyin detaylar haberimizde…

Siz önce yasaları değiştirin sonra bizden oy isteyin

Çöp toplama aracı köpeği ezdi…

Aydın Efeler Belediyesinin Kocagür Mahallesinde bulunan Temizlik İşleri şantiyesinde 27 Mayıs tarihinde sabaha karşı bir köpek hayatını kaybetti. Oyuncu Ezgi Mola sosyal medya hesabından yaşanan olaya tepki gösterdi. Efeler Belediyesi’ne bağlı bir çöp toplama kamyonunun köpeğin üzerinden geçtiğine dair haberi paylaşan Mola, ardından hayvanlara yapılan işkencelere, kadına uygulanan şiddete tepki göstermek adına bir paylaşımda bulundu. Mola, “Seçim zamanı şunu yapacağız bunu yapacağız diyeceğinize önce yasaları değiştirin. Onlarca ş…fsizi hapse tıkın; sonra oy isteyin” dedi. Çalışanın işten çıkarılmasını ve yargılanmasını isteyen Mola, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakça’ya çağrıda bulundu.

Araç sürücüsü tarafından fark edilmemiş!..

Efeler Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “5 yıl önce yavru sokak köpeği iken şantiye çalışanlarımızca sahiplenilerek her türlü bakımı yapılan, yerde yatan maskot köpeğimiz, araç sürücüsü tarafından fark edilememiştir. İstenmeden yaşanan bu elim kazada şantiyenin bir ferdi gibi sevilen köpeğimiz hayatını kaybetmiştir” ifadeleri yer aldı.

Sorumlular hakkında suç duyurusu…

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan talimatıyla sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu ve kazaya sebep olan şahsın iş akdi feshedildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica