Siyaset

Solmaz, Fethiye Caddesi’ndeki vurdumduymazlığa isyan etti

Solmaz, Fethiye Caddesi’ndeki vurdumduymazlığa isyan etti

İzmit Fethiye Caddesi esnaflarından ve aynı zamanda AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi İsmail Solmaz, cumartesi günü İzmit Belediyesi’nin Fethiye Caddesi’ni kapatmasına isyan etti – akarhaber

İSYAN ETTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, Vakıf İşhanı İnşaatına girecek araçlara taşları kıracak diye aylardır izin vermediği yerden, yılbaşı süslemesi için iki adet sepetli araç soktuğunu, her hamlesiyle bölge esnafına çile ve dert çektirdiğini belirten Solmaz, şunları söyledi:

ESNAFLA DERDİNİZ NE?

“Fatma Hanım Vakıf İş Hanı inşaatı için taşlar kırılır diye izin vermediği yerden bugün iki tane sepetli araç sokmuş.
Yılbaşı için aydınlatma lambaları takıyor. Belli ki, yerde yaptıkları çalışmadaki eksikler görülmesin diye herkesi havaya baktırmanın derdindeler!
Ama benim esnaf adına sormak istediğim iki soru var? 1-) Cumartesi günü, esnafın tam da iş yapacağı en hareketli gün, en hareketli saatte bu araçların oraya sokarak hem dükkanların önünü kapadığınızın, hem de insanlara yürüyecek yer bırakmadığınızın farkında değil misiniz?”

DOĞRU YERLERDEN TAVSİYE ALIN

“2-) Vakıf İş Hanı esnafına buradan araç girerse taşlar kırılır diye aylarca kan kusturdunuz. En sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Yürüyüş Yolu’nu kırdırdınız? Madem bu araçlar girip, orada saatlerce kalabiliyordu, neden bu çileyi çektirdiniz ve Yürüyüş Yolunu kırdırdınız?
Bu kadar esnaf düşmanı gibi davranmaya, Fethiye Caddesi esnafına bu kadar çile çektirmeye hakkınız yok. Lütfen biraz daha iyi araştırın ya da doğru yerlerden tavsiye alın.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica