Siyaset

Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk

Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından kısa bir açıklamada bulanan Karamollaoğlu, “Cumhurbaşkanına uyum yasaları ile ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik” dedi. Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından kısa bir açıklamada bulanan Karamollaoğlu, “Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk” dedi.

“Cumhurbaşkanına uyum yasaları ile ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AKP Genel Merkezinde kabul edilen ve yaklaşık 1,5 saat süren görüşme sonrasında çıkışta gazetecilere açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, “Sadece şunu söyleyeyim, biz Sayın Cumhurbaşkanına uyum yasaları ile ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk” diye konuştu.

İttifak soruları yanıtsız…

Karamollaoğlu, ittifak sorularına ise cevap vermedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica