Genel

Sosyal belediyeciliğin örnekleri İzmit’te hayat buluyor

Sosyal belediyeciliğin örnekleri İzmit’te hayat buluyor

İzmit Belediyesi Aşevi ve Anne Eli yarın açılıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle hayata geçirilen sosyal belediyecilik örneği Aşevi ve Anne Eli 26 Nisan Salı günü (bugün) açılıyor

Sosyal belediyecilik ve sosyal adalet anlayışıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, İzmit’te yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunacak Aşevi’nin ve ailelerinden uzakta olan öğrencilere ev yemeği hizmeti verecek olan Anne Eli’nin açılışını yapıyor. Ayazma Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan Aşevi’nin resmi açılışı 26 Nisan Salı günü saat (bugün) 19.30’da gerçekleşecek.

SICAK YEMEK DURAĞI OLACAK

Ayazma Kültür Merkezi’nde bulunan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere öğrencilerin de faydalanabileceği Aşevi, deneyimli personellerden oluşan ekibiyle birlikte vatandaşlara hijyenik ve kaliteli yemek hizmeti sunuyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde haftanın 5 günü hizmet verecek olan Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşların gün boyu sıcak yemek durağı olacak.

ÖĞRENCİLER FAYDALANACAK

İzmit Belediyesi Aşevi’nde Anne Eli projesinde eğitim hayatlarını ailelerinden uzakta geçiren üniversite öğrencilerine destek olmak ve sıcak yemek yemeleri amaçlanıyor. Anne Eli’nde faydalanmak isteyen üniversite öğrencileri izmitanneeli.izmit.bel.tr adresinden başvuru formunu doldurarak öğrenci kartı ile hizmet alabiliyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica