Siyaset

Soyluçiçek: “Mutlu Şehir Kocaeli diyenleri halkın arasına davet ediyoruz”

Soyluçiçek: “Mutlu Şehir Kocaeli diyenleri halkın arasına davet ediyoruz” … Soyluçiçek; “kahvehaneler bomboş tek müşterisi yok, bir umutla sabah yaktıkları ocaklar akşama kendi masrafını çıkartamıyor esnafın hali perişan durumda” dedi. detaylar haberimizde…

Soyluçiçek: “Mutlu Şehir Kocaeli diyenleri halkın arasına davet ediyoruz”

Soyluçiçek; “CHP Çayırova Halkın Sorunları İle Meşgul”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, halkın içerisinde sorunları tespit etti. Cihan Soyluçiçek, Önceki gün Belediye Meclis Üyesi Muharrem Gökçe ve ilçe yöneticileriyle beraber Çayırova’daki sorunları yerinde tespit etti.

“ESNAFIN HALİ PERİŞAN”

Önceki gün basın ile buluşan Soyluçiçek, Çayırova’da alt ve üst yapı çalışması devam ederken, mağdur edilen vatandaşın sıkıntılarını gazeteciler ile yerinde tespit ederek açıklamalarda bulundu. Soyluçiçek, esnaf bitmiş durumda bırakın ekmek parası kazanmayı elindekini korumanın derdine düşmüş, kahvehaneler bomboş tek müşterisi yok, bir umutla sabah yaktıkları ocaklar akşama kendi masrafını çıkartamıyor esnafın hali perişan durumda dedi.

“KAZILAN ÇUKURLARA ÇAKIL SEREMEDİLER”

Soyluçiçek, Ragıp Demirkol ve Muammer Aksoy caddelerinin kesiştiği bölgede yapılan elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının arkasındaki enkazın vatandaşı ve sürücüleri mağdur ettiğini, yapılan çalışmaya engel olmak değil amacımız ama bunu yaparken kazılan yerlerin çukurlarına bir kürek çakıl serememek hizmet olarak halkın gözüne sokulmamalı diyerek açıklamalarda bulundu.

“HALKIN ARASINA DAVET EDİYORUZ”

Çalışmalarına Emek Mahallesinde bulunan gecekondu evlerinin yoğun olduğu bölgede hiçbir çalışma olmadığı alt yapının yeni bittiğini asfalt attık diye açıklama yapanları bu durumu incelemek üzere buradaki halkın arasına karışmaya davet etti. Mutlu Şehir Kocaeli ve Mutlu Şehir Çayırova’dan manzaralar bunlar diyerek yapılan çalışmalardaki eksiklikleri gözlemledi.

“BU MAHALLE EN SON ASFALTI ERTUĞRUL ATAMAN ZAMANINDA GÖRDÜ”

Hangi mahalleye gitsek şunu duyuyoruz… buraya hizmet almak için CHP basın ile gelmezse hizmet alamıyoruz. Emek Mahallesinde bir mahalle sakini ile konuştuğumuzda biz 1994 yılından bu yana asfalt görmedik… bu mahalle en son asfaltı Ertuğrul Ataman zamanında gördü, onu dışında bir çalışma yok, alt yapımız yeni yapılıyor. Yağmur yağdığı zaman tek derdimiz evlerimize su basmaması için doğa ile mücadele etmek, en çok sıkıntıyı her zaman olduğu gibi yine kadınlar ve çocuklar çekiyor şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica