Genel

Sözcü davasının sözde kilit ismi Fehmi Koru kaçtı

Sözcü davasının sözde kilit ismi Fehmi Koru kaçtı Burak Akbay’a ‘Gülen evlerinde yetişti’ iftirasını atan ve algı operasyonunun başlamasına dayanak olan Fehmi Koru, kendisinden bekleneni yaptı ve mahkemeden kaçtı. Sözcü davasının sözde kilit ismi Fehmi Koru kaçtı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Sözcü davasının sözde kilit ismi Fehmi Koru kaçtı

Kaleme aldığı yalanlarla Sözcü’ye yönelik algı operasyonunun sözde temel dayanağını oluşturan, Sözcü’nün sahibi Burak Akbay’a ‘Gülen evlerinde yetişti’ iftirasını atan ve algı operasyonunun başlamasına dayanak olan Fehmi Koru, kendisinden bekleneni yaptı ve mahkemeden kaçtı. Bugün Çağlayan Adliyesi’ne gelip ifade vermesi gereken iftiracı ve kripto FETÖ’cü olduğunu bilinen Koru, hakkındaki “zorla getirilme kararına rağmen” duruşmaya gelmedi. Duruşmaya gelemeyenler için oluşturulan video sistemi ile de ifade vermedi. Yani Fehmi Koru çirkin iftiralarını ortaya attı, hakim ‘gel bakalım anlat’ deyince de kaçtı…

Son olarak FETÖ’cü çamuru atıldı

Çıktığı ilk günden beri Atatürk’ün izinde, demokrasiden ödün vermeden yayın yapan SÖZCÜ Gazetesi her dönemde susturulmak istendi… Son olarak FETÖ’cü çamuru atıldı. Yetmedi, bir de operasyon yapıldı… SÖZCÜ’nün sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İzmir muhabirimiz Gökmen Ulu haber yüzünden hapse atıldı. Taraflı bilirkişi raporu ve kripto FETÖ’cülerin ifadelerine dayanılarak dava açıldı.

Bugün davanın ikinci celsesi İstanbul Adliye Sarayı’nda yapıldı.

Kripto FETÖ’cü Fehmi Koru nerede?

Yani 19 Mayıs 2017’de düğmesine basılan Sözcü’ye yönelik algı operasyonunda adalet önünde hesaplaşmanın vakti geldi. 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın dünkü bölümünde sanık arkadaşlarımızın savunmaları alındı. Bugün de aralarında kripto FETÖ’cü Fehmi Koru’nun da bulunduğu tanıklar dinlenecekti. Ancak yalanlarıyla, Sözcü’ye yönelik soruşturmanın ve “FETÖ’cülük” gibi iğrenç bir suçlamanın temel dayanağını oluşturan kripto FETÖ’cü Fehmi Koru, duruşmaya gelmedi. Sözcü’nün sahibi Burak Akbay’a ‘Gülen evlerinde yetişti’ iftirasını atan ve hakkında zorla getirilme kararı bulunan Koru, duruşmaya SEBGİS sistemi ile bağlanarak bile katılmadı.

Fehmi Koru kaçtı!

Yani arkadaşımız Gökmen Ulu’nun 174 gündür cezaevinde tutulmasına neden olan, tamamı Atatürkçü, vatansever ve demokrat yüzlerce Sözcü çalışanına ‘FETÖ’cü’ suçlaması yapan, Sözcü’nün sahibine ‘Gülen evlerinde yetişti’ iftirasını atan Koru’nun duruşmaya katılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Savcının 1 numaralı tanığı olmasına rağmen, ‘rezil olurum’ bahanesiyle Çağlayan Adliyesi’ne gelemeyen Koru’nun şu an nerede olduğu bilinmiyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica