Siyaset

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Kocaeli basınıyla buluştu

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Kocaeli basınıyla buluştuAsiltürk; “İktidarda bulunanlar bizden ayrılmışlardır. Zaten iktidara geldiklerinde “biz Milli Görüş” gömleğini çıkardık dediler” dedi. detaylar haberimizde…

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Kocaeli basınıyla buluştu

Saadet Partisi Genel Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, seçmen sayısı 100 bin ve üzerinde olan ilçelerin yapılanması çalışmaları yürütmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Yapılanma çalışmalarının yanı sıra İlçe kadın kolları örgütlerinin çalışmalarını yerinde görmek ve yanı sıra bir dizi etkinlikte bulunmak üzere geldiği Kocaeli’de kendisine başkanlık divanı üyeleri de eşlik etti.

Asiltürk, Kocaeli’de ilk olarak yerel bir televizyon kanalının sabah programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Tv Canlı Yayın sonrası tanışmak, gündemle alakalı söyleşi amacıyla Kocaeli’de yerel ve ulusal düzeyde görev yapan yazılı ve internet gazeteleri temsilcileriyle samimi, sıcak ve mütevazi bir kahvaltıda bir araya geldi.

Kocaeli İl Kadın Kolları başkanı Reyhan Şengün ve yönetiminin hazır bulunduğu kahvaltıda Ebru Asiltürk, insan yaşamına dokunan konulara değindi:

Milli Nizam Partisinden başlayan “Milli Görüş Hareketi”mizi bu gün Saadet Partisi olarak sürdürmekteyiz. Bizler yapılacak olan ilk seçimde ‘Milli Görüş’ü ‘Saadet’e kavuşturmak için barış ve kardeşlik duygularıyla yola çıktık. Milli Görüş bu milletin kendisidir, özüdür.

Bugün biz 2 milyon nüfusuyla bizimde önem verdiğimiz Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımızı kendimize komşu ilan ettik. Komşularımıza birebir dokunmak istiyoruz. Seçmen sayısı 100 bin ve üzeri ilçelerimizde yönetimlerimizle belli temaslarda bulunacağız.

Saadet Partisi Kadına en geniş yelpazede yer veren bir siyasi partidir. Biz kadınlar olarak geçmişte yaptığımız çalışmalarımızla bunu başardık. Kadın her yerde bulunduğu yaşam alanında “Hayata Değer Katar”

İktidarda bulunanlar bizden ayrılmışlardır. Zaten iktidara geldiklerinde, “biz ‘Milli Görüş’ gömleğini çıkardık” dediler. İktidarda olanların tuzu kuru, ama biz demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz ve toplumun tüm katmanlarının temsil edilebildiği bir siyasal düzen istiyoruz. Onun içindir ki, yüzde 10 gibi hiçte adil olmayan bir seçim barajıyla karşı karşıyayız. Bunun bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Eğer bu baraj garabeti ortadan kaldırılmazsa biz kendimize yakın bulduğumuz siyasi partilerle zorunlu olarak seçim işbirliği yaparız. Daha önce de biz hiçbir siyasi partiyle ittifak yapmadık. Ama seçim işbirliği yaptık ve mecburen yine yaparız.”

Yoğun programını tamamladıktan sonra Asiltürk bugün ilimizden ayrılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica