Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Tahsin Özkan Ardarda Projelerle Şahlandı

Tahsin Özkan Ardarda Projelerle Şahlandı … Tahsin Özkan, çeşitli okul piyeslerinde rol alarak ve ağırlıklı olarak ta doktor karakteri ile özdeşleşerek tiyatro ile sanat hayatına başladı. detaylar haberimizde…

Tahsin Özkan

Tahsin Özkan Ardarda Projelerle Şahlandı

Son aylarda yaşanılan süreçte çok sektörler etkilense de yeniden sanat camiamız hareketlendi. Birçok projeler ardarda vizyon için gün sayıyor. Usta tiyatro ve sinema sanatçımız Tahsin Özkan da birbirinden muhteşem projelerle vizyona girecek filmler için gün sayıyor.

Usta sanatçımız Tahsin Özkan adeta birbirinden değerli projeleri ile adından tüm Türkiye’de söz ettirmeye devam ediyor.

Başarılı sanatçı Tahsin Özkan çoğunlukla fantastik gerilim ve aksiyon tadında filmleri ile izleyicilerle buluşacak.

Başarılı sanatçı Özkan’ın filmleri içerisinde önce “Kabr-i Cin” sinema filmi 1 Ekimde vizyondaki yerini alacak. Mollywood Filmin yapımcılığında güçlü bir kadro ile izleyici karşısına çıkacak fantastik konulu proje çok ses getireceğe benziyor.

Tahsin Özkan

Daha sonra yine gerilim ve fantastik dalda bir muhteşem senaryo olan Genfüzyonda ileri bir tarihte vizyondaki yerini alacak. Tüm bu projeler ekim ayı ile aralık ayı arasında sırasıyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Daha sonra sırası ile gelenler (Sahipli Define) sinema filmi de yine fantastik bir macera olarak 9 Kasım da izleyici karşısına çıkmayı bekliyor. Yine bunların peşine Sinsi adlı sinema filmi de 8 Ekim tarihinde vizyona hazırlanıyor. Ardından “Bitik Kardeşler 2” isimli sinema filminde bir Komedi’ ye imza atmaya hazırlanan usta sanatçı; sevincini ve bu emeklerin meyvesini almaktan duyduğu mutluluğu değerli basın yayın camiası ile de paylaşmak istedi.

Tahsin Özkan

Usta sanatçı Tahsin Özkan en son bir diğer sanatçı, gazeteci ve youtuber olan meslektaşı Mustafa Göksel’in GIRGIR TAYFA CHANNEL youtube kanalına verdiği röportajda projelerin içeriklerini ve daha gelecek olan sürprizleri değerli Türk Halkı ile paylaştı.

Usta sanatçı Tahsin Özkan 1976 yılında doğdu. Usta sanatçının sanatla tanışması ta çocukluğunda ilk okulda başladı. Çeşitli okul piyeslerinde rol alarak ve ağırlıklı olarak ta doktor karakteri ile özdeşleşerek tiyatro ile sanat hayatına başladı.

Usta sanatçı Özkan okul yıllarında sanatın Tiyatro dışında diğer dalları ile de faaliyet göstermesinin yanında belli bir dönem spor faaliyetlerinde de bulundu. Spor alanında futbolda okul takımı ile Marmara bölge şampiyonluğu elde eden usta sanatçı bunun yanında Atletizm dalında da bölge üçüncülüğü kazanmıştır.

Tahsin Özkan

Usta sanatçı bu başarılara erişse de tercihini sanattan yana kullanarak sanatına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

Usta sanatçı okul yıllarında yapılan bir Güzel Yazı Kompozisyon yarışmasında 250 kişi arasından bölge birincisi seçilerek altın bir başarıya imza atmıştır.

Usta sanatçı Tahsin Özkan 1992-1998 yılları arasında 6 yıl tiyatroya devam etmiş ve 1998-2000 yılları arasında da temel ve kamera önü oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır. Tiyatro çalışmaları ve aldığı eğitimlerin ardından birçok diz, sinema filmi ve belgesellerde yer alarak kamera oyunculuğuna geçmiştir.

Usta sanatçı uzun yıllar birçok projelerde bölüm oyuncusu, yan karakter ve ana karakter olarak büyük karakterlere hayat verdi.

Tahsin Özkan sırası ile:

Tahsin Özkan

Arka Sokaklar
Diriliş Ertuğrul
Payitaht Abdülhamit
Söz
Kızım …
gibi çok izlenen ve reytinglerde üst sıralarda kalan Türk Televizyonlarının başarılı dizilerinde rol alırken

Bunun yanında da:
Organize İşler 2 Sazan Sarmalı
Naim
Müslüm
Bold Pailet (Bizim İçin Şampiyon) …
gibi dev gişe rakamlarına ulaşan ses getiren dev sinema filmlerinde rol aldı.

Tahsin Özkan

Tüm bunların yanında İki adet İran Belgeselinde rol alarak dünyaca ünlü İranlı yönetmen Bahman Gabadi ile birlikte çalıştı.

Tahsin Özkan aynı zamanda çeşitli Özel Tiyatrolarda ve Halk Eğitim Tiyatrolarında Hikaye Yazarlığı, Oyunculuk ve Süpervizörlük faaliyetlerinde de bulundu.

Tahsin Özkan yöresel halk oyunlarında da sanatçı olarak çalıştı ve aynı zamanda uzun süre eğitmenlikte yapmıştır.

Sanatıyla elde ettiği başarıların yanında çeşitli sivil toplum faaliyetlerinde de bulunan sanatçı Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonunun genel merkezde basın ve halkla ilişkiler başkanlığını da yürütmektedir.

Usta sanatçı Tahsin Özkan en son rol aldığı Kitab-ı Cin sinema filminin yapımı bünyesinde de görev alarak projenin Cast Direktörlüğü görevini de üstlendi.

Kariyeri nice başarılarla dolu bu usta sanatçımıza bol gişeli filmler ve vizyona girecek filmlerin ardından da başarılarının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica