Genel

Taksiye öyle bir oturdu ki paparazziler peşini bırakmadı

Taksiye öyle bir oturdu ki paparazziler peşini bırakmadı Parti çıkışında görüntülenen model ve tasarımcı Kimberley Garner, derin dekolteli kıyafet seçimiyle adından söz ettirdi. Taksiye öyle bir oturdu ki paparazziler peşini bırakmadı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Taksiye öyle bir oturdu ki paparazziler peşini bırakmadı

Dizi oyuncusu olarak üne kavuştuktan sonra moda tasarımcılığına geçiş yapan Kimberley Garner, önceki akşam katıldığı davetten dönerken paparazzilerin aşırı ilgisiyle karşılaştı.

Elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan 27 yaşındaki güzel, mekan çıkışı objektiflere gülümserken, kendisini bekleyen taksinin arka koltuğuna oturdu.

Bazı fotoğrafçıların taksiye bindikten sonra da peşini bırakmadığı Garner, bir süre sakin bir şekilde bekleyip evine doğru yola çıktı.

Güzel modelin taksiye oturuşu bile olaydı. Çevresindeki insanların gözlerini alamadığı modelin bacağındaki morluklarda gözlerden kaçmadı.

“Kahve yerine yeşil meyve – sebze sularını tercih ediyorum”

Kimberley Garner “Öğle ve akşam öğünlerime özen gösteririm. Sebze yemeyi gerçekten çok sevmiyorum ama beni çok iyi hissettiriyor. Kahve yerine yeşil meyve – sebze sularını tercih ediyorum” diyerek nasıl böyle fit kalabildiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica