Genel

Takvim vermek benim kudretimde değil

Takvim vermek benim kudretimde değil Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Afyonkarahisar İl kongresi öncesinde dışarıda toplanan kalabalığa seslendi. Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili son gelişmeleri anlatan Erdoğan; “Her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz. Unutmayın sabreden kimse zafere ulaşacaktır. Zafere daha yakınız” dedi. Takvim vermek benim kudretimde değil detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Takvim vermek benim kudretimde değil

AKP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin Afyonkarahisar İl kongresine katıldı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’da partisinin 6. Olağan İl Kongresi’nde partililere hitap ediyor…

“Afyon bugün büyükşehir olma sınırına gelmiştir. Doğumlar biraz daha artarsa 2019’a büyükşehir olabilir”

15 yılda yaptığımız işlerde milletimizin desteği ve duası olduğunu biliyoruz. Afyon bugün büyükşehir olma sınırına gelmiştir. Doğumlar biraz daha artarsa 2019’a büyükşehir olabilir.

“Şimdi bizde Mehmetçiğimizle beraber Afrin’e yürüyoruz”

Şehrin bu hale gelmesinde yaptığımız yatırım 18 milyar. Yani eski parayla 18 katrilyon. Rabbimiz ne diyor? “İncire, zeytine ve emin beldeye yemin olsun” Şimdi bizde Mehmetçiğimizle beraber Afrin’e yürüyoruz.

Erdoğan, kongrenin yapılacağı salonun önünde bekleyen kalabalığa hitap etti.

“Şu anda gece gündüz demeden Mehmedimiz dağ taş, tepe yürüyor”

Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

“Afrin’de her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz. Unutmayın sabreden kimse zafere ulaşacaktır. Zafere daha yakınız. Şu anda gece gündüz demeden Mehmedimiz dağ taş, tepe yürüyor. Yine şu an itibarıyla 300 kilometrekarelik alanı aşmış vaziyetteler. Cerablus’ta, El bab’da nasıl neticeye ulaşıldıysa Afrin’de de, İdlib’de de, Münbiç’te de hedefe ulaşılacaktır.”

“3.5 milyon Suriyeli kardeşimiz evlerine dönsünler istiyoruz”

“Biz kardeşlerimizin topraklarına yerleşmesini istiyoruz. 3.5 milyon Suriyeli kardeşimiz evlerine dönsünler istiyoruz. Bunun için gayret ediyoruz. Yoksa bizim Türkiye olarak kardeş Suriye’nin topraklarında gözümüz yok.”

“18 milyon kilometrekarelik topraklara sahipken 780 bin kilometrekareye düşmüşsek de buna hamdediyoruz”

“Bize topraklarımız yeter. 18 milyon kilometrekarelik topraklara sahipken 780 bin kilometrekareye düşmüşsek de buna hamdediyoruz. Takvim vermek benim kudretimde değil. Biz şu anda elimizden gelen gayretle devam ediyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica