Genel

Tamamlanan Kiptaş İzmit Çınar Evler daire teslimi Fox TV’de

Tamamlanan Kiptaş İzmit Çınar Evler daire teslimi Fox TV’de

İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş ortaklığında hayata geçirilen sosyal konut projesi Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin dairelerinin noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ulusal yayın yapan Fox TV’de de yer aldı

İzmit Belediyesi ve Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen programa ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. Hak sahiplerine anahtarları 1 Ağustos 2022 itibariyle teslim edilecek.

FOX TV’DE YAYINLANDI

Etkinlik yerel ve ulusal birçok basın yayın kuruluşunda yer aldı. Ulusal yayın yapan Fox TV’deki Çalar Saat programında yayınlandı. ‘Hak sahipleri anahtarlarını aldı’ başlığıyla verilen haberde Başkan Hürriyet ve Başkan İmamoğlu daireleri gezerek hak sahipleriyle sohbet ettiği anlara yer verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica