Siyaset

Tarihi ve takdir dolu demokratik tavır için Akşener teşekkür etti

Tarihi ve takdir dolu demokratik tavır için Akşener teşekkür etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 CHP milletvekilinin partilerine geçmesi nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Tarihi ve takdir dolu demokratik tavır için Akşener teşekkür etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Tarihi ve takdir dolu demokratik tavır için Akşener teşekkür etti

“Tarihi demokratik bir tavırdır”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 CHP milletvekilinin partilerine katılmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Akşener, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi demokratik bir tavırdır” ifadelerini kullandı.

“15 CHP milletvekili bugün İYİ Parti’ye katıldı”

İYİ Parti’nin seçime girip giremeyeceği yönündeki tartışmaların ardından, 15 CHP milletvekili bugün İYİ Parti’ye katıldı. Bu kararlar milletvekili sayısı 20’ye yükselen İYİ Parti doğrudan seçime katılma hakkı elde etti.

“Hileler tasarlayarak bu güzel ülkemiz ve insanlarımızın iradesini çarpıtmaya, kaos ortamını derinleştirmeye çalıştırlar”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP milletvekillerinin partilerine katılmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Akşener, açıklamasında “İYİ Parti’yi seçimlere sokmama teşebbüsü demokrasiye saldırıdır. Hileler tasarlayarak bu güzel ülkemiz ve insanlarımızın iradesini çarpıtmaya, kaos ortamını derinleştirmeye çalıştırlar” ifadelerine yer verdi.

“Tarihi bir tavır”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vekillerin İYİ Parti’ye geçmesi kararının “tarihi bir tavır” olarak nitelendiren Akşener, şöyle devam etti:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir”

“Hukukun ve millet iradesinin aşılmasında, Cumhuriyet Halk Partisi ve değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi demokratik bir tavırdır. Siyaset ve demokrasi tarihimizde övgüyle yerini alacaktır.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica