Genel

Taşdemir: “Büyükşehir İzmit’teki çalışmalar için İzmit Belediyesine bilgi vermiyor”

Taşdemir: “Büyükşehir İzmit’teki çalışmalar için İzmit Belediyesine bilgi vermiyor” … CHP meclis üyeleri, İzmit Belediyesi teleferik projesi ayağına yer bırakılmamasından dolayı ret oyu veren CHP grubu İzmit Belediyesi’nden fikir alınmamasına tepki gösterdi. detaylar haberimizde…

Taşdemir: “Büyükşehir İzmit’teki çalışmalar için İzmit Belediyesine bilgi vermiyor”

CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te yürütülen çalışmalarla ilgili İzmit Belediyesi’nin fikri alınmamasına tepki göstererek, “İzmit sınırları içerisinde yapılan plan tadilatlarında hiçbir şekilde belediyeye bilgi verilmiyor. İstişarede bulunulsa bunun kime ne zararı var” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısında eski perşembe pazarı alanında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan kent meydanı projesi için imar düzenlemesine CHP meclis üyeleri muhalefet şerhi koydu. İzmit Belediyesi teleferik projesi ayağına yer bırakılmamasından dolayı ret oyu veren CHP grubu İzmit Belediyesi’nden fikir alınmamasına tepki gösterdi.

“HİÇBİR ŞEKİLDE DANIŞILMIYOR”

CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir oy çokluğuyla geçen gündem maddesine ilişkin, “Büyükşehirde İmar konusunda İzmit Belediyesi ile ilgili plan tadilatıyla ilgili bir görüş geldiğinde maalesef ki İzmit Belediyesine hiçbir şekilde danışılmıyor. Orada teknik bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi alınmıyor. Teknik arkadaşlar biraraya gelseler keşke.

“KİME NE ZARARI VAR”

Burayla ilgili teknik işlerden anlayan arkadaşlar bilgi alsalar bir istişarede bulunsalar bunun kime ne zararı olabilir. Bu yapılsa karşılıklı istişare kültürünü de katkı sunar. İzmit sınırları içerisinde yapılan plan tadilatlarında hiçbir şekilde belediyeye bilgi verilmiyor. Bu konuya özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica